Kit-ul pentru cadre didactice „Ghid pentru gradația de merit 2023”

16% din cadrele didactice din România obțin gradația de merit, adică o majorare cu 25% a salariului de bază, precum și recunoașterea meritelor și performanțelor profesionale. Te sprijinim să fii unul dintre acești profesori cu ajutorul kit-ului „Ghid pentru gradația de merit”, care conține modele și exemple de documente necesare dosarului.

Nu te descurci? Apeleaz-o pe Ana la 0760.676.802 (L-V, 9-17).

Pret special 49,00 lei Pret standard 69,00 lei

Kit-ul pentru cadre didactice „Ghid pentru gradația de merit 2023”

49 lei

Nu te-ai hotărât încă? Adaugă-l acum în lista de favorite și îți vom aminti de produsul dorit.

Ce conţine kitul?

Greșeli frecvente care au determinat descalificarea sau reducerera punctajului constatate de profesori din comisia de evaluare, precum și soluții simple pentru a nu produce aceste erori.

Modele de documente OPIS, raport și adeverinţe, în format editabil pentru a fi completate direct de tine fără să le copiezi în alte documente.

Exemple de documente OPIS, raport și adeverinţe de la cadre didactice care au obţinut gradaţia de merit.

Metodologia pentru obținerea gradației de merit pentru anul 2023, metodologia explicată, calendar, exemple fişe/ grile.

Exemple de greșeli pe care le fac cadrele didactice în alcătuirea dosarului pentru gradația de merit și care pot duce la refuzarea dosarului sau depunctare:

  • Utilizarea fișei generale de (auto)evaluare pentru gradație de merit elaborată de ME și nu a celei operaționalizate de comisia paritară a ISJ pentru fiecare specialitate în parte
  • Inexistența corelării între fișa de (auto)evaluare și opis, între opis și raportul de autoevaluare, între fișa de (auto)evaluare și raportul de autoevaluare

Acestea sunt doar două exemple de greșeli sesizate de membrii comisiei de evaluare. Kit-ul cuprinde mai multe exemple, precum și sugestii concrete prin care să nu pierzi puncte valoroase care te pot ajuta sa obţii gradația de merit.

Vei primi acces la documentul cu greșeli frecvente, sugestii, exemple de documente care au primit gradaţia de merit până la finalul lunii martie, precum și recomandări de adeverințe pe care ar trebui să le ai la dosarul personal sau să le strângi. Iar modelele de documente le vei primi la o săptămână după publicarea metodologiei din 2023, pentru a putea fi actualizate.

Kit-ul este creat de profesori care au fost membrii ai comisiei de evaluare de cel puțin 10 ani și care la rândul lor au obţinut gradaţia de merit în anii în care nu au fost în comisie.

În cadrul kit-ului descoperi recomandări de documente justificative pe care le poţi atașa la dosar, astfel fiind mai aproape de câștigarea concursului.

Dosarul cuprinde următoarele documente, numerotate pe fiecare pagină şi consemnateîn opis:

  1. opisul dosarului, în două exemplare, dintre care unul se restituie candidatului, cu semnătura sa şi a conducerii unităţii/instituţiei de învăţământ,în care sunt consemnate documentele existente, cu precizarea paginilor aferente;
  2. cererea-tip, elaborată de inspectoratul şcolar, în care candidatul îşi precizează opţiunea;
  3. adeverinţă/ adeverinţe cu calificativele din anii şcolari evaluaţi;
  4. adeverinţă de vechime în învățământ;
  5. fişa de (auto)evaluare pentru gradaţie de merit elaborată de inspectoratul şcolar lacategoria de personal didactic la care candidează, cu punctajul completat la rubrica(auto)evaluare;
  6. raportul de activitate pentru perioada evaluată, ce trebuie să respecte ordinea criteriilor/subcriteriilor din fişa de (auto)evaluare şi să conţină trimiteri explicite ladocumentele justificative din dosar;
  7. declaraţia pe propria răspundere prin care candidatulconfirmă că documentele depusela dosar îiaparţin şi că prin acestea sunt certificate activităţile desfăşurate, conform modelulului prevăzut în anexa nr. 4;
  8. documentele justificative, grupate pe criteriile şi subcriteriile din fişa de (auto)evaluare pentru gradaţie de merit, elaborată de inspectoratul şcolar la categoria de personal didactic la care candidează. Inspectoratul şcolar poate să stabilească, prin procedură proprie, ca documentele justificative să fie prezentate doar în format electronic, scanate.

Te ajutăm să întocmeşti raportul de autoevaluare și îți punem la dispoziție modele de adeverinţe în format editabil pe care le poți solicita școlii în vederea depunerii ca documente justificate la dosar, precum și exemple ale unor cadre didactice care au obtinut gradaţia de merit.

Învaţă cu drag, mai rapid şi mai simplu.

Te invităm să afli de la colegii tăi cum a fost experienţa parcurgerii unui curs EduMagic.
Continut Curs 0 Prelegeri + 0 Assignment Duration
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsKit-ul pentru cadre didactice „Ghid pentru gradația de merit 2023”
Rating-ul dumneavoastra
0 ore de continut video
Acces online nelimitat
Disponibil pe laptop sau mobil
Certificat de participare