POLITICA DE PROTECTIE SI CONFIDENTIALITATE LA NIVELUL EDUMAGIC SOLUTIONS SRL ÔÇô WWW.EDUMAGIC.EU, CU RESPECTAREA REGULAMENTULUI GENERAL DE PROTECTIE A DATELOR NR. 679/2016 APLICABIL IN UE.

Deoarece suntem onora╚Ťi c─â e╚Öti client EduMagic Solutions SRL ÔÇô www. edumagic.eu, consider─âm c─â este un moment potrivit s─â te inform─âm cum protej─âm datele tale personale din prisma noului Regulament European 2016/679.

├Än completarea acestui document trebuie s─â ave╚Ťi ├«n vedere ╚Öi Termenii ╚Öi Condi╚Ťiile ╚Öi Politica cookies utilizate de noi ├«n raporturile cu dumneavoastr─â.

La data de 25 mai 2018 a intrat ├«n vigoare Regulamentul European 2016/679 privind protec╚Ťia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal ╚Öi libera circula╚Ťie a acestora (├«n continuare Regulamentul GDPR). Scopul principal al Regulamentului GDPR este cre╚Öterea nivelului de protec╚Ťie a datelor personale ╚Öi crearea unui climat de ├«ncredere care s─â permit─â fiec─ârei persoane controlul asupra propriilor date.

Societatea noastra - EduMagic Solutions SRL, cu sediul in Buzău, Bd. 1 Decembrie 1918 Nr. 65, tel. 0760.676.802, CUI 41223107, înregistrată sub nr. J10/843/2019, denumita in continuare Operatorul, proceseaza datele personale ale clientilor si/sau ale partenerilor de afaceri din trecut, din prezent si din viitor (potentiali), tinand cont de desfasurarea activitatii sale comerciale.

Operatorul poate detine informatii despre clientii sai, ce au fost oferite de catre acestia si prelucreaza aceste date personale in concordanta cu Regulamentul General de Protectie a Datelor nr. 679/2016 aplicabil in UE din 25 mai 2018.

In conformitate cu prevederile Regulamentului mai sus rubricat, Operatorul prelucreaza datele personale ale dumneavoastra, de aceea Operatorul are indatorirea de a stabili scopul si necesitatea colectarii si procesarii datelor personale. Procesarea acestor date cu caracter personal inseamna operatiunile manuale sau automate de colectare, inregistrare, prelucrare, pastrare in baza de date, adaptare, modificare, consultare, utilizare, distribuire, rectificare sau stergere.

TEMEIUL LEGAL DE PRELUCRARE A DATELOR SI SCOPUL ACESTOR OPERATIUNI

Temeiul legal avut in vedere pentru prelucrarea datelor personale este art. 6 din Regulamentul GDPR. Mai exact, este vorba despre prelucrarea datelor:

  • in baza consimtamantului dumneavoastra (art. 6 alin. 1 lit. a din Regulamentul GDPR);

  • necesara pentru executarea contractului incheiat de dumneavoastra cu Operatorul;

  • necesara indeplinirii unor obligatii legale ale Operatorului;

  • necesara in scopul intereselor legitime urmarite de Operator, respectiv realizarea obiectului de activitatea, identificarea de noi clienti, indeplinirea strategiei de marketing, efectuarea unor analize asupra traficului de pe site si altele asemenea.

Datele personale pe care le prelucr─âm sunt, in principal: datele tale de identificare, date de contact, date de tranzac╚Ťionare bancare, ├«n cazul pl─â╚Ťilor cu cardul sau prin OP, sau alte date personale pe care le colect─âm direct de la tine atunci c├ónd devii clientul nostru, atunci c├ónd solici╚Ťi produsele ╚Öi serviciile noastre. ├Än plus se vor stoca date privind adresa IP de la care a fost accesat site-ul. De asemenea, este posibil ca ├«n unele cazuri s─â prelucr─âm recenziile/review-urile/p─ârerile pe care le-a╚Ťi efectuat cu privire la produsele ╚Öi serviciile noastre, pe diferite platforme (cum ar fi Facebook), ├«n vederea afi╚Ö─ârii acestora pe websiteul nostru.

Operatorul prelucreaza datele clientilor sai, mentionate mai jos, in scopul desfasurarii urmatoarelor activitati: Realizarea obiectului de activitate; Incheierea si executarea contractului incheiat cu dumneavoastra, inclusiv crearea unui cont pe site; Publicitate (Marketing): publicitate pentru oferte, produse ╚Öi servicii; Sondaje privind satisfac╚Ťia clien╚Ťilor: contactare dup─â achizi╚Ťie, de exemplu, pe tema satisfac╚Ťiei fa╚Ť─â de serviciile furnizate; Obligatii legale: colectarea datelor contractuale pe facturi; Solutionarea cererilor si reclamatiilor formulate.

Operatorul colecteaza si proceseaza strict doar acele informatii sau date personale ce sunt necesare a fi colectate si/sau procesate pentru desfasurarea activitatii in conditii optime, in scopul intampinarii cerintelor clientilor sai si pentru a pune la dispozitia acestora servicii de cea mai buna calitate.

Facem precizarea expresa ca, in conformitate cu Regulamentul privind prelucrarea de date de personale, Operatorul nu colecteaza si nu prelucreaza datele ce se refera la: confesiunea religioasă sau convingerile filozofice, apartenenţa la sindicate, originea rasială sau etnică, opiniile politice, date genetice, date biometrice pentru identificarea unică a unei persoane fizice, date privind sănătatea, viaţa sexuală sau orientarea sexuală ale unei persoane fizice.

CATEGORIILE DE DATE PERSONALE COLECTATE

- Datele de identificare ale Clientilor - nume, prenume, domiciliul/ resedinta, numar telefon, adresa de email, sex, data nasterii, datele bancare. Aceste date vor fi prelucrate ├«n scopul: Realizarea obiectului de activitate; Incheierea si executarea contractului incheiat cu dumneavoastra, inclusiv crearea unui cont pe site; Publicitate (Marketing): publicitate pentru oferte, produse ╚Öi servicii; Sondaje privind satisfac╚Ťia clien╚Ťilor: contactare dup─â achizi╚Ťie, de exemplu, pe tema satisfac╚Ťiei fa╚Ť─â de serviciile furnizate; Obligatii legale: colectarea datelor contractuale pe facturi; Solutionarea cererilor si reclamatiilor formulate.

- Imagini foto si video ÔÇô se refera la angajatii Operatorului si la Clienti pe site-ul societatii, ca si optiune strict a acestora; Aceste date vor fi prelucrate ├«n scopul: Realizarea obiectului de activitate; Incheierea si executarea contractului incheiat cu dumneavoastra, inclusiv crearea unui cont pe site; Publicitate (Marketing): publicitate pentru oferte, produse ╚Öi servicii; Sondaje privind satisfac╚Ťia clien╚Ťilor: contactare dup─â achizi╚Ťie, de exemplu, pe tema satisfac╚Ťiei fa╚Ť─â de serviciile furnizate.

- Locul de munca si detalii profesionale ÔÇô pentru angajati. Aceste date vor fi prelucrate ├«n scopul: Publicitate (Marketing): publicitate pentru oferte, produse ╚Öi servicii.

- Detalii facturare persoane juridice. Aceste date vor fi prelucrate în scopul: Realizarea obiectului de activitate; Incheierea si executarea contractului incheiat cu dumneavoastra.

Datele personale pe care le detinem au fost obtinute de la clienti atunci cand au vizitat site-ul nostru si si-au lasat datele personale pentru inregistrare.

Comunic─âri comerciale

De asemenea, colect─âm datele dumneavoastr─â, cum ar fi numele ╚Öi datele de contact pentru a v─â transmite diferite comunic─âri comerciale (oferte, reduceri, cadouri, alerte etc.) cu privire la produsele ╚Öi serviciile noastre. Dac─â nu mai dori╚Ťi s─â primi╚Ťi aceste comunic─âri, v─â pute╚Ťi dezabona ├«n orice moment, prin exercitarea op╚Ťiunii ├«n acest sens fie prin intermediul contului utilizatorului, fie din cadrul oric─ârei comunic─âri comerciale primite.

Vom depune tot efortul pentru a da curs aceste solicit─âri ├«ntr-un termen rezonabil, exist├ónd posibilitatea, ca p├ón─â la solu╚Ťionarea acestei cereri, s─â mai primi╚Ťi anumite comunic─âri.

DISTRIBUIREA DATELOR PERSONALE

Pentru a-╚Ťi oferi c├ót mai competitiv produsele ╚Öi serviciile noastre suntem nevoi╚Ťi s─â introducem datele tale ├«n sistem. ├Än cazul unor probleme ap─ârute la furnizarea produselor ╚Öi a serviciilor te putem identifica rapid pentru remediere. Pentru ├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor legale ce ne revin comunic─âm datele personale c─âtre autorit─â╚Ťile publice, organelor judiciare, celor care sunt ├«mputernici╚Ťi ╚Öi solicit─â acest lucru din Rom├ónia/Uniunea Europena, asigur├óndu-ne pentru protejarea datelor personale.

Operatorul distribuie datele personale ale dumneavoastra numai acelor categorii de angajati (imputerniciti) si colaboratori a caror activitate impune accesul la aceste date, precum ar fi (cu titlu de exemplu): Serviciul IT si colaboratorii acestuia; Departamentul financiar-contabilitate; Departamentul resurse umane; Departamentul marketing; Departamentul juridic; Parteneri contractuali; Ter╚Ťe p─âr╚Ťi pentru promo╚Ťii comune cu respectarea legilor aplicabile privind protec╚Ťia datelor; Ter╚Ťe parti sau organe, atunci c├ónd dezv─âluirea respectiv─â este necesar─â pentru ├«ndeplinirea oric─ârei legi aplicabile sau a altei cerin╚Ťe legale; Agen╚Ťii de aplicare a legii, organe guvernamentale, organiza╚Ťii de reglementare, instan╚Ťe sau alte autorit─â╚Ťi publice dac─â avem aceast─â obliga╚Ťie legal─â sau suntem autoriza╚Ťi prin lege.

TRANSFERUL DE DATE IN ALTE TARI

Operatorul nu efectueaz─â exclusiv prelucr─ârile datelor cu caracter personal, ci are sprijin de la parteneri profesionali pentru prelucrarea datelor in scopul executarii unui contract si a obligatiilor ce deriva din acesta, ca de exemplu diverse agentii de marketing, strict in scopurile mentionate in prezenta politica.

Mentionam ca partenerii nostri sunt selectionati cu atentie ╚Öi se obliga sa asigure, prin m─âsuri tehnice ╚Öi organizatorice adecvate, prelucrarea datelor conform prevederilor legale ├«n vigoare cu respectarea drepturilor Dumneavoastr─â. Partenerilor le este interzis contractual s─â utilizeze datele cu caracter personal primite pentru scopuri proprii sau comerciale sau s─â le transmit─â ter╚Ťilor.

V─â inform─âm c─â serverele noastre sunt puse la dispozi╚Ťie de o societate stabilit─â ├«n S.U.A. (respectiv Linode, LLC -https://www.linode.com/company/about/). Cu toate acestea, datele vor fi stocate pe servere aflate ├«n ╚Ť─âri membre ale U.E. ╚Öi nu vor fi transferate c─âtre S.U.A. ├Än cazul ├«n care vom proceda la un transfer c─âtre ╚Ť─âri ter╚Ťe (non-U.E.), societatea noastr─â va lua toate m─âsurile necesare pentru ca acest transfer s─â se realizeze ├«n conformitate cu prevederile Regulamentului GDPR, astfel ├«nc├ót operatorii sau persoanele ├«mputernicite de noi ├«n vederea efectu─ârii prelucr─ârii datelor transferate s─â ofere garan╚Ťiile adecvate necesare acestei prelucr─âri, ╚Öi s─â pute╚Ťi s─â v─â exercita╚Ťi drepturile pe care le ave╚Ťi ├«n leg─âtur─â cu aceste date.

PASTRAREA DATELOR

Operatorul pastreaza datele personale doar pe perioada indicata de client prin declaratia de consimtamant sau atata timp cat acesta ramane in contact cu noi.

Mentionam ca un criteriu privind stocarea anumitor date este cel constand in indeplinirea obligatiilor legale ale Operatorului, motiv pentru care aceste date vor fi pastrate pe o perioada conforma cu legislatia aplicabila.

DREPTURILE DUMNEAVOASTRA

DREPTUL DE A STI CE DATE PERSONALE VA SUNT PROCESATE/ DREPTUL DE ACCES LA ACESTEA

Aveti dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal pe care le de╚Ťine Operatorul ├«n leg─âtur─â cu Dumneavostra, prin email[email protected] pentru a primi in format electronic toate datele detinute de Operator.

DREPTUL DE A RECTIFICA DATELE

Aveti dreptul de a cere rectificarea datele de╚Ťinute de catre Operator, dac─â acestea sunt incorecte. Dac─â datele pe care le de╚Ťinem trebuie actualizate sau ├«n cazul ├«n care considerati c─â acestea pot fi incorecte, va puteti adresa Operatorului prin email [email protected] De asemenea, anumite date le pute╚Ťi rectifica prin intermediul contului de utilizator.

Nu se pot face rectificari asupra datelor ce ar contraveni legilor (spre ex. Facturi).

DREPTUL DE A FI UITAT ÔÇô DE A FI STERS DIN BAZA DE DATE

Operatorul intentioneaza s─â prelucreze ╚Öi s─â p─âstreze datele strict at├ót timp c├ót acest lucru este absolut necesar. Aveti dreptul de a ne solicita s─â ╚Ötergem datele cu caracter personal pe care le de╚Ťinem strict in conformitate cu dispozitiile legale la adresa de email indicata.

În situatia in care considerati că păstrăm aceste date mai mult decât este necesar, puteti sa va adresati Operatorului la adresele indicate. Dacă perioada cuprinsa in consimtamant a trecut, este posibil să existe în continuare dispozitii legale pentru prelucrarea datelor personale.

Solicitarea Dumneavostra de stergere din bazele de date (aplicatii) se va efectua in maxim o luna de zile. Termenul poate fi extins la 2 luni cu informarea in prealabil a clientului.

Nu se vor sterge acele date care trebuiesc pastrate ca urmare a dispozitiilor legale (spre exemplu facturi etc).

DREPTUL DE RETRAGERE A CONSIMTAMANTULUI

Aveti dreptul in orice moment sa cereti retragerea consimtamantului de comunicare.

Retragerea consimtamantului se va face doar in mod scris la adresa de email indicata.

DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR

Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc ┼či pe care le-ati furnizat operatorului ├«ntr-un format structurat, utilizat ├«n mod curent ┼či care poate fi citit automat ┼či aveti dreptul de a cere transmiterea acestor date altui operator, daca ele au fost prelucrate pe baza de consimatamant si prelucrarea se face prin mijloace automate.

DREPTUL DE RESTRICTIONARE LA UTILIZAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In anumite circumstan╚Ťe, aveti dreptul de a cere restrictionarea prelucr─ârii de c─âtre Operator a datelor dumneavoastra cu caracter personal in conformitate cu prevederile art. 18 din Regulament.

DREPTUL DE OPOZITIE LA PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

In anumite circumstan╚Ťe, aveti dreptul de a va opune prelucr─ârii de c─âtre Operator a datelor tale cu caracter personal - art. 21 din Regulament.

DREPTUL DE A FACE O RECLAMATIE

Este dreptul dumneavoastra de a face o reclamatie in cazul in care considerati ca aveti dubii in ceea ce priveste modul cum sunt procesate si securizate datele dumneavoastra personale. Dac─â doriti s─â ne contactati ├«n leg─âtur─â cu oricare dintre drepturile dvs sau s─â faceti o pl├óngere ├«n leg─âtur─â cu modul ├«n care utiliz─âm datele cu caracter personal, va rug─âm s─â ne contactati in scris la adresa de email [email protected]

Va asiguram ca vom face toate demersurile pentru a va ajuta, dar dac─â sunteti nemultumit in continuare, puteti contacta Autoritatea Na╚Ťional─â de Supraveghere a Prelucr─ârii Datelor cu Caracter Personal ÔÇô adresaBulevardul General Gheorghe Magheru 28-30, Bucure╚Öti 010336.

CREAREA DE PROFILURI

Operatorul foloseste datele colectate si procesate pentru intocmirea de profiluri cu urmatoarele scopuri: Realizarea obiectului de activitate; Incheierea si executarea contractului incheiat cu dumneavoastra, inclusiv crearea unui cont pe site; Publicitate (Marketing): publicitate pentru oferte, produse ╚Öi servicii; Sondaje privind satisfac╚Ťia clien╚Ťilor: contactare dup─â achizi╚Ťie, de exemplu, pe tema satisfac╚Ťiei fa╚Ť─â de serviciile furnizate.

DREPTUL DE A NU FI EVALUAT PE BAZA UNEI EVALUARI AUTOMATE

Operatorul respecta dreptul tuturor persoanelor care ne-au incredintat datele lor personale de a nu fi evaluate in baza unei prelucrari automate.

CONSUMATORII DIN NEVADA, SUA

Dac─â sunte╚Ťi consumator rezident al statului Nevada, S.U.A., ave╚Ťi dreptul s─â ne solicita╚Ťi, ├«n orice moment, s─â nu vindem datele persoanele pe care le avem cu privire la dumneavoastr─â sau pe care le vom colecta ├«n viitor. Exercitarea acestui drept se realizeaz─â printr-o notificare pe care trebuie s─â o transmite╚Ťi la adresa indicata:[email protected]. ├Än urma aceste notific─âri, v─â vom r─âspunde ├«n termen de 60 de zile de la momentul recep╚Ťion─ârii cu privire la solicitarea dumneavoastr─â. Totu╚Öi, dac─â vom considera necesar, vom prelungi cu 30 de zile perioada ├«n care putem furniza un r─âspuns, inform├óndu-v─â ├«n acest sens.

Independent de exercitarea dreptului men╚Ťionat mai sus, men╚Ťion─âm c─â noi nu am v├óndut ╚Öi nu vom vinde datele cu caracter personal pe care le colectam. Aceste date sunt colectate doar ├«n scopurile men╚Ťionate mai sus ╚Öi nu vor fi v├óndute altor entit─â╚Ťi.

CONSUMATORII DIN CALIFORNIA, SUA ÔÇô YOUR PRIVACY RIGHTS

Dac─â sunte╚Ťi utilizator rezident al statului California, S.U.A., ├«n temeiul Codului Civil din California, Sec╚Ťiunea 1798.83, pute╚Ťi s─â cere╚Ťi informa╚Ťii cu privire la categoriile de date cu caracter personal pe care le-am distribuit altor persoane sau entit─â╚Ťi, ├«n scopul efectu─ârii de c─âtre ace╚Ötia a activit─â╚Ťilor de marketing direct. Astfel, pute╚Ťi adresa solicitarea men╚Ťionat─â la adresa de po╚Öt─â electronic─â:[email protected]. Un r─âspuns la solicitarea dumneavoastr─â urmeaz─â s─â fie acordat ├«n termen de 30 de zile. Totu╚Öi, men╚Ťion─âm cu societatea noastr─â nu este obligat─â s─â furnizeze un r─âspuns, ├«n considerarea Sec╚Ťiunii 1798.83 alin. 3 lit. c din Codul Civil din California.

Totodat─â, dac─â sunte╚Ťi utilizator al statului California, S.U.A., prin acceptarea acestei politici declara╚Ťi ╚Öi faptul c─â ave╚Ťi v├órsta de 16 ani. ├Än cazul ├«n care nu ave╚Ťi aceast─â v├órst─â, v─â rug─âm s─â nu utiliza╚Ťi Websiteul ╚Öi s─â nu folosi╚Ťi produsele noastre.

De asemenea, dac─â sunte╚Ťi utilizator rezident al statului California, S.U.A., ├«n temeiul titlului ÔÇ×California Consumer Privacy ActÔÇŁ din Codul Civil din California, ave╚Ťi urm─âtoarele drepturi cu privire la datele cu caracter personal prelucrate de noi:

Dreptul de informare ├«n leg─âtur─â cu datele cu caracter personal colectate cu privire la dumneavoastr─â. Ave╚Ťi dreptul s─â ╚Öti╚Ťi care sunt categoriile de date cu caracter personal pe care le-am colectat ├«n privin╚Ťa dumneavoastr─â ╚Öi ├«n ce scopuri am f─âcut aceast─â prelucrare. ├Än acest sens, pute╚Ťi s─â v─â informa╚Ťi cu privire la aceste aspecte din sec╚Ťiunile prev─âzute mai sus unde ve╚Ťi g─âsi informa╚Ťiile referitoare la categoriile de date prelucrate ╚Öi scopurile prelucr─ârii. De asemenea, ave╚Ťi dreptul s─â ╚Öti╚Ťi care sunt sursele din care am colectat datele cu caracter personal ╚Öi categoriile de ter╚Ťe persoane c─âtre care distribuim aceste date, aceste informa╚Ťii fiind prezentate ╚Öi mai sus.

Dreptul de ╚Ötergere ├«n leg─âtur─â cu datele cu caracter personal colectate cu privire la dumneavoastr─â. ├Än acest sens, ├«n orice moment, pute╚Ťi s─â ne solicita╚Ťi s─â ╚Ötergem datele cu caracter personal pe care le avem ├«n privin╚Ťa dumneavoastr─â.

Dreptul de a v─â opune v├ónz─ârii de date cu caracter personal (right to opt-out) colectate cu privire la dumneavoastr─â. Dumneavoastr─â pute╚Ťi s─â v─â opune╚Ťi la opera╚Ťiunile de v├ónzare a datelor cu caracter personal colectate sau care urmeaz─â s─â fie colectate ├«n viitor, transmi╚Ť├ónd o cerere ├«n acest sens. Pute╚Ťi oric├ónd s─â v─â exercita╚Ťi acest drept.

Independent de exercitarea dreptului men╚Ťionat mai sus, men╚Ťion─âm c─â noi nu am v├óndut ╚Öi nu vom vinde datele cu caracter personal pe care le colectam. Aceste date sunt colectate doar ├«n scopurile men╚Ťionate mai sus ╚Öi nu vor fi v├óndute altor entit─â╚Ťi.

Pentru exercitarea acestui drept, pute╚Ťi accesa ╚Öi sec╚Ťiunea ÔÇ×Do Not Sell My personal InformationÔÇŁ disponibil─â aici.

Dreptul de a nu fi discriminat ca urmare a faptului c─â v-a╚Ťi exercitate drepturile dumneavoastr─â ├«n leg─âtur─â cu datele cu caracter personal. ├Än acest sens, ca urmare a exercit─ârii drepturilor dumneavoastr─â, nu vi se va refuza furnizarea serviciilor noastre, nu vor fi modificate pre╚Ťurile sau calitatea acestora.

├Än vederea exercit─ârii acestor drepturi, v─â rug─âm s─â adresa╚Ťi o cerere, exclusiv prin mijloace electronice, la adresa de po╚Öt─â electronic─â:[email protected]. V─â vom r─âspunde ├«n termen de 45 de zile de la primirea solicit─ârii. ├Än cazul ├«n care va fi necesar, acest termen ├«l vom prelungi cu 45 de zile, inform├óndu-v─â ├«n acest sens.

Aceast─â sec╚Ťiune va fi actualizat─â cel pu╚Ťin o dat─â la 12 luni. ├Än acest sens, v─â rug─âm s─â verifica╚Ťi nu mai t├órziu de data men╚Ťionat─â modific─ârile efectuate la aceast─â sec╚Ťiune.

PUNCTE DE CONTACT

Pentru orice informatii suplimentare cu privire la modalitatea in care prelucram datele dumneavoastra puteti adresa o solicitare prin email:

Adresa de email: [email protected]

Aceasta politica a fost actualizata ultima data la data de 11.08.2020.