Blog

 1. Inscriere rapida la conferinta internationala din 27 mai 2021

  Inscriere rapida la conferinta internationala din 27 mai 2021

  Te invitam la conferinta internationala cu certificat de participare international oferit de catre Bulgaria Training.Am pregatit un super eveniment (vezi agenda) in cadrul caruia afli ce a functionat in Romania si in Bulgaria in ultimul an in educatie, cum inovezi la clasa sau in scoala online, cum comunici cu elevii, parintii si colegii tai, dar si cum poti deveni un profesor relaxat si fericit.  Conferinta live se desfasoara online, la 27 mai 2021, in intervalul 18.00 - 20.30. Dupa eveniment primesti acces nelimitat atat la continutul conferintei live, cat si la materialele video eLearning pentru a aprofunda subiectele dezbatute si a exersa tehnicile prezentate.

  Citeste mai departe »
 2. Experienta unui profesor cu mozaBook | Competitia "Creeaza lectii interactive cu mozaBook"

  Experienta unui profesor cu mozaBook | Competitia "Creeaza lectii interactive cu mozaBook"

  Va invitam joi, 15 aprilie, de la 18.00, pentru a discuta cu Adrian Mehedinti, profesor de fizica la Liceul Tehnologic Energetic ELIE RADU din Ploiesti si la Scoala Gimnaziala Internationala SPECTRUM Ploiesti, despre cum foloseste mozaBook la scoala de peste 4 ani si pentru a ne prezenta modele de lectii create si testate la clasa in tot acest timp.

  Citeste mai departe »
 3. Cum aplic un cod de reducere pe platforma edumagic.eu?

  Cum aplic un cod de reducere pe platforma edumagic.eu?

  In cazul in care ai primit un cod de reducere poti sa il aplici la orice produs pentru a beneficia de discount. Inainte de a apasaFinalizati comanda, da click peAplicati cod de reducere(sub butonul Finalizati comanda). Introdu codul de reducere si apasa pe Aplicati reducere. Vei observa ca se face reducere la valoarea totala.


  Citeste mai departe »
 4. Experienta unui profesor cu mozaBook | Competitia "Creeaza lectii interactive cu mozaBook"

  Experienta unui profesor cu mozaBook | Competitia "Creeaza lectii interactive cu mozaBook"

  Va invitam miercuri, 7 aprilie, de la 18.00, pentru a discuta cu Iulia Panait, profesor pentru invatamant primar la Scoala Gimnaziala "Little Genius" din Bucuresti, despre cum foloseste mozaBook la scoala, care a fost experienta ei cand a inceput sa creeze lectii, care sunt reactiile copiilor.

  Citeste mai departe »
 5. Cum folosesc punctele de loialitate pe platforma edumagic.eu?

  Cum folosesc punctele de loialitate pe platforma edumagic.eu?

  Dupa ce introduci produsul in cosul de cumparaturi, in pagina de Finalizare comanda, la Sumar (in partea dreapta sus) sunt specificate punctele de loialitate acumulate la comenzile anterioare pe platforma edumagic.eu. Pentru a folosi punctele de loialitate, introdu numarul de puncte pe care doresti sa le folosesti, apesi pe butonul Aplicati puncte si vei observa ca se aplica reducere la valoarea totala.

  Citeste mai departe »
 6. Cum accesez cursurile mele pe platforma edumagic.eu?

  Cum accesez cursurile mele pe platforma edumagic.eu?

  Pentru a accesa cursurile cumparate pe platforma edumagic.eu trebuie sa dai click pe sectiunea Cursurile mele.

  Citeste mai departe »
 7. Vrei si tu un mozaBook in scoala ta?

  Vrei si tu un mozaBook in scoala ta?

  Am creat o oferta ideala pentru scolile care vor sa inceapa sa foloseasca mozaBook. Scolile, cu doar 3500 lei, pot avea acces la licente pentru 10 profesori, training pentru toata scoala si posibilitatea de a participa la o competitie prin intermediul careia pot castiga si alte licente mozaBook.

  Citeste mai departe »
 8. Cum imi generez diploma pe platforma edumagic.eu?

  Cum imi generez diploma pe platforma edumagic.eu?

  Pentru a genera diploma pe platforma edumagic.eu trebuie sa te conectezi in contul tau si sa accesezi sectiuneaCursurile mele. Accesezi cursul cumparat si dai click peTesteaza-ti cunostintele. Dupa ce raspunzi la 5 intrebari din curs, vei fi directionat in pagina de unde poti genera diploma.


  Citeste mai departe »
 9. Interviu cu Nicoleta Traistaru - Co-fondatoarea si CEO al platformei de pregatire www.profuonline.ro

  Interviu cu Nicoleta Traistaru - Co-fondatoarea si CEO al platformei de pregatire www.profuonline.ro

  Proiectul platformei de meditații www.profuonline.ro a apărut ca idee în mintea mea acum cu câțiva ani, când am realizat că studiul online ar putea să unească profesorii din toată țara cu elevii din toată țara, din confortul propriei case, fără a te mai deplasa sa pierzi timp prețios. Si am început efectiv sa lucrez la proiect, când doream să găsesc o profesoara de meditație de limba germana pentru fetita mea și toate centrele de pregătire aveau ore imposibile, eu fiind la serviciu.

  Citeste mai departe »
 10. Cum intru in cont daca sunt deja conectat pe platforma edumagic.eu?

  Cum intru in cont daca sunt deja conectat pe platforma edumagic.eu?

  Daca esti conectat deja pe platforma edumagic.eu si vrei sa intri in cont, apasabutonulContul meu(pe Desktop) sau pe pictograma om (pe telefon) din coltul din dreapta sus. Dai click pe Vezi contsi vei fi directionat in contul tau.

  Citeste mai departe »
Pagina