Despre EduMagic

Despre EduMagic

Acasa / Video / Despre EduMagic

Despre EduMagic

Video

Salut, dragă profesor,

Noi suntem Sorina și Cristi, co-fondatorii EduMagic și vrem să vă spunem câteva lucruri despre de ce-ul nostru.

EduMagic a pornit din pasiunea pentru învățare, noi fiind convinși că educația este cel mai important factor de schimbare și de evoluție a societății. Din păcate școala îndepărtează omul de dorința de a învăța, acesta ajungând să asocieze învățarea cu un act obligatoriu, plictisitor, inutil, care nu poate fi aplicat în realitate. Exact această atitudine este cea pe care vrem să o schimbăm. Am observat totodată că în momentul în care învățarea are sens și un strop de magie atitudinea poate fi transformată, oamenii ajung să se (re)îndrăgostească de procesul de învățare, iar acest lucru ne alimentează cu enorm de multă energie.

Compania EduMagic Solutions a fost înființată prin accesarea unei finanțări europene (România Start-up Plus), a cărei implementare s-a finalizat în luna iunie 2020, cu scopul de a crea infrastructura minimă necesară startup-ului și de a dezvolta platforma EduMagic.

Însă noi am pornit în această călătorie cu mult timp înainte, dezvoltând cursuri, conferințe, evenimente pentru profesori și elevi prin intermediul Olimp Net, înființat în 2003 de dl. Ionel Dițoiu.

Descopera mai multe despre ceea ce facem

În încheiere...

...te invităm la cursurile noastre prin care:

  • primești modele de lucru cu elevii atât la clasă, cât și la distanță;
  • înțelegi cum să integrezi instrumentele digitale în actul de predare;
  • îți clarifici orice nelămurire în timpul întâlnirilor live cu noi.

Află mai multe detalii și înscrie-te la: https://www.edumagic.eu/cursuri/profesori.html

Cu drag, Cristi și Sorina

Ultimele articole