Curs gratuit: Lecții digitale interactive cu MozaBook: Profesori care ne inspiră
Seria de micro-liveuri “Profesori care ne inspiră” a fost difuzată în perioada iunie-septembrie 2021. Ne-am întâlnit cu profesori excepționali de la ciclul primar, gimnazial și liceal, de la care am aflat cum folosesc platforma mozaBook la şcoală pentru a crea lecţii interactive.
Ce vei învăța alături de noi?
Elevii nativi digitali sunt din ce în ce mai greu de atras prin metodele clasice de predare. Este nevoie de resurse atractive, care să le capteze cu adevărat interesul, să producă fascinație şi curiozitate, astfel stârnind motivaţia de a învăţa şi a se implica la oră.
Noi, cei de la EduMagic, vrem sa redăm magie educaţiei folosind metode inovatoare şi platforme interactive cum este MozaBook. MozaBook este un soft educațional de creare și predare lecţii interactive. MozaBook cuprinde peste 1200 de animaţii 3D în limba română, sute de jocuri, instrumente, videouri, lecţii digitale, funcţii de tablă interactivă, creare fişe, teste, manuale.
În 2021, am desfăşurat competiţia cu premii MozaBook. Descoperă cele mai bune lecţii interactive create de profesorii câştigători. 660 de profesori s-au înscris în competiţie, 174 au trimis lecţii create în MozaBook, iar la final am avut 6 câştigători.
Înveți când ai timp și în ritmul tău.
Formatori
Diana Szatmari, profesor de Limba şi Literatura Română la Liceul Tehnologic nr 1 din Salonta, Judeţul Bihor. Diana a prezentat o lecţie în care elevii descoperă Umanismul şi Renaşterea şi au ocazia să se plimbe virtual prin atelierul lui Da Vinci.
Mariana Tiution, profesor pentru învăţământul primar la Liceul Tehnologic Anghel Saligny din Turt, judeţul Satu Mare. Mariana a prezentat o lecţie în care elevii descoperă despre sursele de energie regenerabile.
Elena Diaconescu, profesor de învăţământ primar la Şcoala Gimnazială Ioan Bădescu, din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov. Elena a prezentat o lecţie jucăuşă pentru clasa a 2-a.
Claudia Șpan, profesor de geografie la nivel gimnazial, la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Oradea. Claudia a prezentat o lecţie interactivă de geografie.
Învață cu drag, mai rapid și mai simplu.
- AdrianaEste rapid, reflectă ceea ce spune titlul, numeroase idei la care s-a lucrat... View moreEste rapid, reflectă ceea ce spune titlul, numeroase idei la care s-a lucrat
- CristinaAvând în vedere situațiile din ce în ce mai dificile cu care ne confruntăm la clasă, cursul vine cu rezolvări pentru multe dintre acestea.
- CristinaMulțumesc pentru curs! Este foarte util pentru idei de activități în Săptămâna Verde/Școala Altfel.
- Elena TanaseMa bucur ca am urmarit acest curs și o sa-l recomand și altor colegi.
- Pricope AntonetaUn curs cu foarte multe informații valoroase pentru activitatea didactic... View moreUn curs cu foarte multe informații valoroase pentru activitatea didactică.
- Catalinaam descoperi lucruri pe care le pot folosi... View moream descoperi lucruri pe care le pot folosi