Poveste de toamna - de Mihaela Mocanu

Poveste de toamna - de Mihaela Mocanu

Acasa / Video / Articol / Poveste de toamna - de Mihaela Mocanu

Poveste de toamna - de Mihaela Mocanu

Video Articol

Da play si asculta povestea de toamna!

Ti-a placut povestea? Impartaseste-o cu prietenii tai.

Poveste de toamna - de Mihaela Mocanu

O poveste tare gingasa, ce descrie, la inceput, frumusetea toamnei, prin coloritul ei ce incalzeste privirea si sufletul.
 
"Poveste de toamna" ne aduce eroi dintre cei mai incantatori: un copacel de o blandete frumoasa, cateva ciupercute jucause si tare prietenoase, dar si un trunchi de copac, ce ne invata despre prietenia adevarata, ce nu se pierde nici printre frunze, nici peste ani. Alaturi de ei, apare si inocenta copilariei, prin baietelul, ce crescuse putin mai mare si parea ca-si uitase prietenul bun, pe care se odihnea ori de ori avea nevoie.
 
Invatam despre cat de frumos este sa vorbim si sa daruim blandete, despre empatie si grija pentru cei de langa noi, despre joaca, bucurie si, mai presus de orice, despre prietenii buni, ce ne raman alaturi mai ales cu sufletul, oriunde ne-am afla.
 
Mihaela Mocanu este colaborator EduMagic si autorul acestei minunate povesti.
Cine este Mihaela Mocanu?
"Eu sunt Mihaela Mocanu, absolventa de Stiinte Sociale si Administrative, autoare de povesti gingase, educative pentru copii si, mai frumos decat orice alta poveste, mama a unui baietel minunat de bland si iubitor. De cand ma stiu mi-a placut sa scriu, inceputurile fiind cam prin vremea liceului, desi un timp am asternut randuri doar pentru bucuria si emotia sufletului meu.
De ce povesti pentru copii?
Pentru ca ea, copilaria, nu a plecat vreodata din sufletul meu.
Pentru ca am avut o copilarie frumoasa, ce o impartasesc cu drag baietelului meu si o retraiesc, poate mai intens acum, alaturi de el, pentru ca o simt cu sufletul.
Pentru ca iubesc inocenta lor frumoasa, manutele lor mici si calde, ce astern pe chipul nostru blandete, bunatate, iubire, trairi ce-mi doresc sa le astern, cu aceeasi blandete, pentru ei.
Darul meu cu suflet pentru sufletul lor minunat!
Daca povestile mele, asternute cu drag si pasiune ori povestite cu blandete si caldura, le aduc valori frumoase si educative, daca eroii din povesti pot devi prietenii lor, inseamna ca am reusit sa le daruiesc frumusetea copilariei: sa zambeasca, sa se bucure, sa daruiasca cu blandete, sa aiba curaj sa-si implineasca visele, sa aiba incredere si sa pretuiasca prietenii buni.
Pentru ca, intr-adevar, prietenia adevarata nu se pierde vreodata!
Iar eu sunt prietena lor cu suflet cald si daruire blanda!"

Bucura-te de primul Black Friday din Educatie apasand Particip/ Interesat la evenimentul de facebook:https://fb.me/e/1JmNNJQOV. Pe eveniment vei gasi mai multe materiale gratuite precum acesta.

Ultimele articole