Cine sunt invitații conferinței internaționale “Învățarea prin joc - Soluții inovatoare în educație” din 16 decembrie 2021

Cine sunt invitații conferinței internaționale “Învățarea prin joc - Soluții inovatoare în educație” din 16 decembrie 2021

Acasa / Video / Articol / Cine sunt invitații conferinței internaționale “Învățarea prin joc - Soluții inovatoare în educație” din 16 decembrie 2021

Cine sunt invitații conferinței internaționale “Învățarea prin joc - Soluții inovatoare în educație” din 16 decembrie 2021

Video Articol

Cine sunt invitații conferinței internaționale “Învățarea prin joc - Soluții inovatoare în educație” din 16 decembrie 2021

Te invităm la conferința online de celebrare pentru toți directorii, profesorii, învățătorii și educatorii, organizată de EduMagic și Genially (Spania), care îți oferă un certificat de participare internațional. Am pregatit un super eveniment cu profesori excepționali din Spania, Polonia și România, cu specialiști inovativi și roboți educaționali.

Crește motivarea și nivelul de implicare al elevilor prin integrarea metodelor moderne de gamification la orele tale, atât la clasă, cât și la distanță, folosind activități fizice și instrumente digitale spectaculoase. Evenimentul are loc online pe data de 16 decembrie 2021, între 18:00 și 20:30.

Descoperim super-invitații conferinței

Iată cine sunt doar trei dintre super-invitații conferinței. Dacă îți dorești să te întâlnești cu Zyta, Miguel, Irina și cu mulți alți profesori și formatori excepționali, înscrie-te acum la conferință.

Zyta Czechowska, Polonia - Profesor, terapeut, autor, director de program CES, trainer, laureat premii nationale și internaționale.

Zyta este directorul centrului de formare a cadrelor didactice “Specjalni”, profesor de educație specială și terapeut de 25 de ani. Este co-autorul cărții “Cum să nu pierzi un copil online”, co-autor al proiectului de rețea de cooperare „SPEcjalna Digital Education” și coordonatorul blogului educațional Specjalni. 


Deține titlul Microsoft Innovative Educator Expert, oferit celor mai inovatori profesori la nivel global. Ea conduce ateliere și training-uri ale Consiliilor Pedagogice și este expert în promovarea profesională a cadrelor didactice. Este pasionată de tehnologie, fiind și trainer al Dialogului Digital și al programului #SuperCoders în domeniul programării și TIC. 


În 2017, Zyta a primit Premiul Ministerului Educației Naționale din Polonia pentru realizări remarcabile în educație, iar în 2019 a fost Profesorul Anului. 

Alături de Zyta:

  • Descoperi activități și metode de predare prin joc pentru elevii cu nevoi speciale. 
  • Afli ce presupune proiectul CES “Specjalni” din Polonia și ce alte măsuri există în Polonia pentru elevii cu CES.

Ce ți-ar plăcea să afli cel mai mult de la Zyta Czechowska?

Miguel Ángel Azorín, Spania - Profesor, trainer, creatorul unei aplicații de educație renumită la nivel mondial

Miguel Ángel Azorín este licențiat în predarea specialității Educație fizică, la Universitatea din Alicante. Este profesor de Educație Fizică și membru al echipei de inovare, marketing și comunicare la școala Padre Dehon din Novelda, Spania.


Miguel Ángel este Trainer și inovator certificat Google, Educator Google de nivel 1 și 2. Este ambasador al Genially, BookCreator, Flipgrid și antrenor Edpuzzle, printre alte instrumente digitale de educație. 


Cel mai interesant fapt despre Miguel Ángel este crearea aplicației educaționale Flipped Primary, folosită de mii de profesori din întreaga lume. Crede mult în motivarea elevilor în munca la clasă și în faptul că aceștia sunt centrul propriei învățări prin modelul Flipped Classroom - Clasa inversată și metodologiile active (ABP și Gamification). 

Este considerat unul dintre profesorii de referință în Spania privind aplicarea gamification în educației, având numeroase apariții la evenimente de specialitate. Printre acestea menționăm locul al doilea în experiențele educaționale din Congresul Internațional FlipConSpain18 desfășurat la Zaragoza 2018 și finalist la Premiile pentru Inovare Educațională din Spania la categoria Gamification în 2021.

Alături de Miguel Ángel: 

  • ne energizăm cu activități fizice pe care le putem prelua la ore chiar dacă predăm online sau la clasă, potrivite pentru toate ciclurile de învățământ

Ce ți-ar plăcea să afli cel mai mult de la Miguel Ángel Azorín?

Irina Ștefănescu, România - Trainer, consultant, coach individual și de echipă, sociodramatist și psihodramatist

Irina este trainer și consultant, membru fondator al Asociatiei ARC Pro pentru Coaching Profesionist din Romania. Irina colaborează cu Coachingdipity (școala de coaching) ca trainer în coaching de echipă cu sociodrama și metode de acțiune. A creat un curriculum de antrenament în sociodrama și metode de acțiune pentru business, coaching și educație, ce stă la baza cursului de certificare oferit de institutul ODef din Geneva, cu care colaborează din 2012.

Printre formările Irinei menționăm: Advanced Master în Coaching și Mediere cu Austrian Training Centre for NLP & NLPt (2005-2009), psihodramă clasică cu Centrul Român de Psihodramă Clasică sub supervizarea Institutului de Psihodramă Clasică din Milano (2005 - 2009), sociodramă cu MPV/SAM din Manchester (4 ani până în 2012).

Alături de Irina:

  • discutăm despre ce presupune învățarea prin joc și care sunt beneficiile integrării gamification la clasă 
  • ne distrăm cu un joc simplu de aplicat la clasă pentru captarea atenției și setarea unei atmosfere colaborative, prielnice învățării.

Ce ți-ar plăcea să afli cel mai mult de la Irina Ștefănescu?

De ce să te înscrii acum la conferință?

- Primești un certificat de participare internațional de la Genially (Spania). 

- Primești un certificat de participare EduMagic pe care ți-l poți genera singur după evenimentul live.

- Aplici împreuna cu trainerii - profesori metode de învățare prin joc prin care crești nivelul de implicare, personalizezi învățarea și scazi frica elevilor de eșec.

- Ai acces, după conferința live, la tutorialele video din cadrul evenimentului, precum și la materiale cadou de practică în care îți explicăm totul pas cu pas și pe limba ta.

- Înveți când ai timp și în ritmul tău.

- Revii oricând la materialele conferinței pentru a exersa.

- Poți adresa oricând întrebări în secțiunea de Întrebări și Răspunsuri.

- Beneficiezi de prezentări ale unor profesori, traineri și specialiști cu experiență în educație din Spania, Polonia și România.

Ultimele articole