Experienta unui profesor cu mozaBook | Competitia "Creeaza lectii interactive cu mozaBook"

Experienta unui profesor cu mozaBook | Competitia "Creeaza lectii interactive cu mozaBook"

Acasa / Noutati / Articol / Experienta unui profesor cu mozaBook | Competitia "Creeaza lectii interactive cu mozaBook"

Experienta unui profesor cu mozaBook | Competitia "Creeaza lectii interactive cu mozaBook"

Noutati Articol

Experienta unui profesor cu mozaBook | Competitia "Creeaza lectii interactive cu mozaBook"

Va invitam joi, 15 aprilie, de la 18.00, pentru a discuta cu Adrian Mehedinti, profesor de fizica la Liceul Tehnologic Energetic ELIE RADU din Ploiesti si la Scoala Gimnaziala Internationala SPECTRUM Ploiesti, despre cum foloseste mozaBook la scoala de peste 4 ani si pentru a ne prezenta modele de lectii create si testate la clasa in tot acest timp.

Prof. Adrian Mehedinti este ICT Expert, mozaBook Trainer Gold, certificat de Mozaik Education Szeged.

Evenimentul este creat in mod special pentru participantii la competitia "Creeaza lectii interactive cu mozaBook", insa participarea este gratuita si libera pentru oricine isi doreste sa invete cum poate crea lectii interactive folosind mozaBook.

De asemenea, tot joi raspundem la toate intrebarile referitoare la competitie, va aratam ce materiale eLearning gratuite primiti la inscriere si ce presupune crearea si incarcarea unei lectii pentru a fi considerata eligibila.

Inscrie-te la competitie accesand linkul urmator: https://www.edumagic.eu/competitia-mozabook-2021.html

Afla cum te inscrii la competitia de lectii interactive, avand posibilitatea de a castiga una dintre cele trei licente mozaBook cu doua activari valabile 1 an, precum si cum poti deveni trainer mozaBook.

Te poti inscrie in etapa de creare si imbunatatire lectii pana la 19 aprilie 2021. Vei primi un cod mozaBook gratuit valabil pana la finalizarea etapei, materiale si modele care te ajuta sa creezi o lectie captivanta, precum si sfaturi din partea noastra si a comunitatii de Solutii inovatoare in educatie. Dupa ce ai incarcat lectia, poti sa-ti generezi propriul certificat de creator de continut educational de la EduMagic Solutions.

Vom face selectia celor mai bune lectii pana la 23 aprilie, conform unor criterii de evaluare prezentate in regulamentul competitiei. Autorii acelor lectii vor intra in cursa unei licente mozaBook si isi vor putea prezenta lectia in cadrul simpozionului organizat la finalul competitiei in perioada 10-14 mai 2021. Toti autorii care vor prezenta live vor primi un certificat international de trainer si creator de continut educational din partea Mozaik Education si vor avea ocazia de a deveni traineri mozaBook.

Cei trei autori castigatori vor fi anuntati pana la 14 mai si vor primi licentele si materiale suplimentare de folosire a platformei mozaBook prin email.

Afla mai multe si inscrie-te la competitie accesand linkul urmator: https://www.edumagic.eu/competitia-mozabook-2021.html 

Ultimele articole