Cum poti participa gratuit la conferinta internationala EduMagic?

Cum poti participa gratuit la conferinta internationala EduMagic?

Acasa / Noutati / Articol / Cum poti participa gratuit la conferinta internationala EduMagic?

Cum poti participa gratuit la conferinta internationala EduMagic?

Noutati Articol

Cum poti participa gratuit la conferinta internationala? Oferi o reducere prietenilor tai.

Participa online alaturi de noi si Mozaik Education (Ungaria) la conferinta internationala "Solutii inovatoare in educatie folosind mozaWeb si mozaBook" in data de 18 decembrie 2020.

Exista doua modalitati de a obtine o reducere pentru conferinta:

30 lei reducere pentru tine si un prieten

Oferi o reducere de 30 lei la taxa evenimentului unui prieten si daca acesta se inscrie, primesti si tu aceeasi reducere de 30 lei.

30 lei reducere pentru 3 prieteni si 100% reducere pentru tine

Oferi o reducere de 30 lei la taxa evenimentului pentru 3 prieteni si daca acestia se inscriu, noi te invitam gratuit la conferinta.

Am pregatit un text pe care il poti copia si trimite prietenilor tai. Daca acestia se inscrie, anunta-ne prin email la [email protected] sau sms la 07606767802 si iti oferim reducerea sau gratuitatea.

Vreau sa particip online in decembrie la o conferinta internationala despre moza, un instrument de invatare cu animatii 3D captivante. Am primit un cod de reducere la taxa evenimentului, pe care il pot da mai departe catre colegii care ar putea fi interesanti. Cei care il folosesc achita 90 lei in loc de 120 lei. Codul e conferintaedumagic2020. Gasesti multe detalii despre conferinta si te poti inscrie aici: https://www.edumagic.eu/conferinta-internationala-solutii-inovatoare-in-educatie.html

Afla mai multe despre conferinta aici:

Ultimele articole