Conferința internațională „Învățarea prin joc” - Soluții inovatoare în educație (ediția a V-a, 16 dec 2021)

Te invităm la conferința online de celebrare pentru toți directorii, profesorii, învățătorii și educatorii, organizată de EduMagic și Genially (Spania), care îți oferă un certificat de participare internațional și te conectează cu profesori excepționali din străinătate și din România. Crește motivarea și nivelul de implicare al elevilor prin integrarea metodelor moderne de gamification la orele tale, atât la clasă, cât și la distanță. Evenimentul are loc online pe data de 16 decembrie 2021, între 18:00 si 20:30.

Înscrie-te acum pentru a beneficia de reducerea de 50%.

Cum te înscrii? Apasă pe Adaugă în coș și plasează comanda. Dacă nu te descurci, apeleaz-o pe Ana la 0760.676.802 (L - V, 9.00 - 17.00).

Pret special 90,00 lei Pret standard 180,00 lei

Conferința internațională „Învățarea prin joc” - Soluții inovatoare în educație (ediția a V-a, 16 dec 2021)

90 lei

Nu te-ai hotărât încă? Adaugă-l acum în lista de favorite și îți vom aminti de produsul dorit.

Continut Curs 1 Prelegeri + 0 Assignment Duration
1. Te invitam la conferinta live 03:46:40 1 Prelegeri
Inscrie-te acum 03:46:40

Obiective

Descoperi bune practici din fiecare ciclu de învățământ de la profesori din Spania, Polonia și din România.

Înveți să îmbini metode de învățare prin joc folosind de la activități fizice la instrumente digitale și roboți educaționali.

Devii mai relaxat și fericit.

De ce să te înscrii acum la conferință?

Primești un certificat de participare internațional de la Genially (Spania).
Primești un certificat de participare EduMagic (13 ore) pe care ți-l poți genera singur după evenimentul live.
Aplici împreună cu trainerii - profesori metode de învățare prin joc prin care crești nivelul de implicare, personalizezi învățarea și scazi frica elevilor de eșec.
Ai acces, după conferința live, la tutorialele video din cadrul evenimentului, precum și la materiale cadou de practică în care îți explicăm totul pas cu pas și pe limba ta.
Înveți când ai timp și în ritmul tău.
Revii oricând la materialele conferinței pentru a exersa.
Poți adresa oricând întrebări în secțiunea de Întrebări și Răspunsuri.
Beneficiezi de prezentări ale unor profesori, traineri și specialiști cu experiență în educație din Spania, Polonia și România.

Plata se realizează la înscriere doar cu cardul. Primești automat prin email factura și informații suplimentare despre conferință. Cu o zi înainte de eveniment vei primi prin email un link personal prin care poți accesa conferința.

Momentele conferinței internaționale live - 16 dec 2021

Urmează să mai anunțăm și alte momente spectaculoase până la finalul lunii.

Începem jocul și dăm startul conferinței cu Cristi și Sorina, co-fondatori EduMagic și moderatorii evenimentului. Află ce este Genially și cum ne sprijină să creăm ore magice. Genially este o platformă online de creare conținut digital, animat și interactiv. Ne întâlnim cu Florina Jelescu, International Markets Growth Manager la Genially, care lucrează cu peste 30 de profesori din România, Polonia, Ungaria, Croația, Indonezia, India, Grecia, Turcia și Estonia.

Parcurge un joc creat în Genially și folosit la ore împreună cu un profesor din Spania, Nieves Maria Pelejero Ibáñez. Află cum a funcționat sistemul educațional din Spania în ultimul an și ce soluții ingenioase au găsit profesorii.

Nieves Maria Pelejero Ibáñez este profesor de arte plastice și engleză la CEIP Beato Jacinto Castañeda din Valencia, Spania. Nieves Maria este ambasador Genially și autor al unui blog de educație.

Ne energizăm cu activități fizice pe care le putem prelua la ore chiar dacă predăm online sau la clasă. Miguel Ángel Azorín López, profesor de educație fizică în Spania, ne antrenează cu o activitate potrivită pentru toate ciclurile.

Miguel Ángel Azorín López, profesor specialist în Educație Fizică la Colegiul „Padre Dehon” din Alicante, Spania. Este considerat unul dintre profesorii de referință în Spania privind aplicarea gamification în educație, precum și creatorul aplicației “Flipped Primary” folosită de mii de profesori din întreaga lume.

Descoperă activități și metode de predare prin joc pentru elevii cu nevoi speciale. Agnieszka Halicka, formator în cadrul proiectului CES “Specjalni” din Polonia ne prezintă ce presupune proiectul “Specjalni” și ce alte măsuri există în Polonia pentru elevii cu CES.

Agnieszka Halicka este profesor la Școala de Integrare nr. 5 din Konstancin-Jeziorna, Polonia și trainer pentru instruirea profesorilor. Agnieszka este parte din comunitatea Superbelfrzy RP, ambasador Genially, Wakeleta și a programului eTwinning Polonia.

Cum ne jucăm la clasă? Discutăm cu Mălina Cioloca, profesor la Liceul Teoretic Marin Preda din Odorheiu Secuiesc, care ne prezintă jocuri și activități distractive care pot fi organizate la clasă împreună cu elevii.

Mălina Cioloca este profesor și Coordonator de proiecte și programe. Mălina este în prezent studentă doctorandă la Școala Doctorală „Educație, Reflecție, Dezvoltare”, din Cluj-Napoca. De asemenea, aceasta este moderator TV la televiziunea Ardeal TV. Misiunea ei este împărtășirea resurselor informaționale și energetice cu o colectivitate activă și implicată pentru un viitor împlinit.

Ce presupune învățarea prin joc și care sunt beneficiile integrării gamification la clasă? Moment facilitat de Irina Ștefănescu, trainer, consultant, coach individual și de echipă și facilitator al Flux Traning and Consultancy și co-fondator al comunității "Profesori relaxați și fericiti" împreună cu EduMagic.

Irina Ștefănescu este trainer și consultant, membru fondator al Asociației ARC Pro pentru Coaching Profesionist din România și colaborează cu Coachingdipity (școală de coaching) ca trainer în coaching de echipă cu sociodramă și metode de acțiune. A creat un curriculum de antrenament în sociodramă și metode de acțiune pentru business, coaching și educație, ce stă la baza cursului de certificare oferit de institutul ODef din Geneva, cu care colaborează din 2012.

Moment de magie în educație pus în scenă de IRIS Robotics. Ne uităm și mai mult în viitor și aducem la această conferință gadget-uri educaționale pe care credem că le vom folosi la clasă. Cunoaște-l pe Pepper, ghidul de învățare pentru elevi și sprijinul profesorilor la clasă.

IRIS Robotics este o companie românească, fondată în 2015 la Iași, care își propune să ne ajute să obținem ceea ce alții nici nu știu că e posibil. Compania oferă soluții tehnice, de la soluții software la roboți umanoizi și imprimante 3D.

Înscrie-te acum pentru a beneficia de reducerea de 50%.

Organizatori

EduMagic Solutions construiește și livrează experiențe de învățare pentru a ajuta atât profesorii, cât și elevii din România să se reîndrăgostească de învățare și de a readuce magia în educație. EduMagic a creat primul webinar din România pentru profesori de “Creează lecții interactive digitale” în iunie 2019, iar în mai 2020 a fost co-organizator al celui mai mare eveniment live pentru profesori (15000) alături de Editura Didactică și Pedagogică. 

Genially este o platformă online de creare conținut digital, animat și interactiv. Cu o comunitate de peste 15 milioane de utilizatori, Genially este o companie globală. Birourile firmei se află în Spania (Córdoba), dar Genially este prezent în peste 190 de țări.

Învăț și Zâmbesc este o întreprindere socială cu misiunea de a sprijini profesorii în integrarea instrumentelor digitale la clasă.

EduMagic Solutionsconstruiește și livrează experiențe de învățare pentru a ajuta atât profesorii, cât și elevii din România să se reîndrăgostească de învățare și de a readuce magia în educație. EduMagic a creat primul webinar din România pentru profesori de “Creează lecții interactive digitale” în iunie 2019, iar în mai 2020 a fost co-organizator al celui mai mare eveniment live pentru profesori (15000) alături de Editura Didactică și Pedagogică. 

Genially este o platformă online de creare conținut digital, animat și interactiv. Cu o comunitate de peste 15 milioane de utilizatori, Genially este o companie globală. Birourile firmei se află în Spania (Córdoba), dar Genially este prezent în peste 190 de țări.

Învăț și Zâmbesceste o întreprindere socială cu misiunea de a sprijini profesorii în integrarea instrumentelor digitale la clasă.

Moderatori

Sorina Conea este designer de experiențe educaționale și co-fondator EduMagic, administrator Învăț și Zâmbesc și trainer certificat Mozaik Education. În trecut: absolventă Founder Institute, manager de produs Asociația Pro-INFO, coordonator PR Innovations for Tomorrow și Future Makers,  co-fondator UX-City, mentor la Universitatea Alternativă, având licență și master în Relații Internaționale Economice, ASE.

Cristian Dițoiu este profesor la Universitatea București, designer de produse educaționale,  co-fondator și administrator la EduMagic, co-fondator Învăț și Zâmbesc. În trecut: director marketing Olimp NET, membru fondator Organizația de Marketing în Turism din România, expert POSDRU, master și doctorat în Marketing, ASE, licență în Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Politehnică București.

Echipa de organizare

Sorina și Cristi construiesc experiențe de învățare pentru profesorii din toată țara.

Ana Vlăgea oferă sprijin pentru orice nedumerire legată de conferință, atât prin telefon la 0760.676.802 (L - V, 9.00 - 17.00), cât și prin email la [email protected]

Andreea Tănăsoaica are grijă ca profesorii conferinței să fie relaxați, să ia pauze și să se bucure de eveniment în tihnă. De asemenea, este omul de bază în comunicarea evenimentului.

Irina Ștefănescu ne ajută să creionăm un eveniment cu atenția îndreptată spre participanți, spre nevoile lor de înțelegere, cunoaștere, dar și cu grijă la emoții.

Florina Jelescu ne conectează cu profesorii din străinătate și are grijă ca momentele internaționale să fie valoroase pentru participanți, precum și pentru ambasadorii invitați.

Învață cu drag, mai rapid și mai simplu.

Te invităm să afli de la colegii tăi cum a fost experiența ultimei conferințe internaționale din mai 2021.
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsConferința internațională „Învățarea prin joc” - Soluții inovatoare în educație (ediția a V-a, 16 dec 2021)
Rating-ul dumneavoastra
03 ore de continut video
Acces online nelimitat
Disponibil pe laptop sau mobil
Certificat de participare