Conferința internațională „Învățarea prin joc” - Soluții inovatoare în educație, ediția a V-a, 16 decembrie 2021

Rating:
100% of 100

În cadrul conferinței internaționale afli cum crești motivarea și nivelul de implicare al elevilor prin integrarea metodelor moderne de gamification la clasă și la distanță:

  • pentru directori, profesori, învățători și educatori
  • certificat de participare internațional
  • cu formatori excepționali - profesori din Spania, Polonia și România
  • util în predare, învățare și evaluare
  • ai acces instant la înregistrarea conferinței care a avut loc la 16 dec 2021.

Apasă pe Adaugă în coșAna te ajută la 0760.676.802 (L-V, 9-17).

Cumpără Abonamentul EduMagic și ai acces la toate cursurile și conferințele la doar 99 lei https://www.edumagic.eu/abonament.html

199,00 lei

Nu te-ai hotărât încă? Adaugă-l acum în lista de favorite și îți vom aminti de produsul dorit.

Continut Curs 23 Prelegeri + 0 Assignment Duration
1. Conferinta live 03:15:51 18 Prelegeri
Concert live de inceput si ghicitori 09:54
Echipa EduMagic si Irina Stefanescu - moment joc 07:10
Sa ne cunoastem cu menti si Moment administrativ 11:16
Horatiu Catalano 15:48
Florina Jelescu 05:56
Miguel Angel 10:01
Nieves Maria 10:39
Training Anca Berbunschi 20:16
Irina Stefanescu - moment joc 06:50
Recalibrare la jumatatea conferintei 02:54
Andreea Tanasoaica - moment relaxare 08:24
Malina Cioloca - demo joc fizic ciclu primar 14:01
Florentina Paval - demo joc online matematica gimnaziu si liceu 12:13
Zyta Czechowska - lucrul cu copiii cu CES 21:18
Mariana Mera - profesor in medii defavorizate 10:18
Robotelul Pepper si Ioana Dasca - IRIS Robotics 10:59
Ce urmeaza dupa conferinta_ Primire certificate, video eLearning, eBook 04:04
Moment final cu Irina Stefanescu si echipa EduMagic 13:50
2. Tutoriale administrative 05:21 3 Prelegeri
Cum ti s-a parut conferinta? 01:23
Nu uita sa ne adresezi intrebari 02:01
Cum descarci certificatul? 01:57
3. Materiale eLearning 01:46:01 2 Prelegeri
Bonus Training Genially 25:52
Bonus Horatiu Catalano 20:09

Obiective de învățare

Afli de la experți în educație cum contribuie învățarea prin joc la dezvoltarea cognitivă a elevului.

Înveți să creezi propriul șablon de joc digital, animat și interactiv în platforma Genially de la profesori experimentați.

Descoperi activități de joc practice pe care le poți implementa cu sau fără tehnologie.

De ce să te înscrii la conferință?

Primești un certificat EduMagic (13 ore).
Primești acces la înregistrarea evenimentului pentru a-l revedea de oricâte ori dorești.

Alte beneficii pentru elevi

Repetă de multe ori într-un mod plăcut.
Le este redusă frica de eșec prin atmosfera relaxată.
Sunt provocați să-și atingă obiectivele.

Plata se realizează cu cardul. Ana te ajută la 0760.676.802 (L-V, 9-17).

Agenda conferinței internaționale

→ Începem jocul și dăm startul conferinței cu Cristi și Sorina, co-fondatori EduMagic și moderatorii evenimentului. Află ce este Genially și cum ne sprijină să creăm ore magice. Genially este o platformă online de creare conținut digital, animat și interactiv. Ne întâlnim cu Florina Jelescu, International Markets Growth Manager la Genially, care lucrează cu peste 30 de profesori din România, Polonia, Ungaria, Croația, Indonezia, India, Grecia, Turcia și Estonia.

→ Parcurgem un joc creat în Genially folosit la ore. Aflăm cum se desfășoară activitatea școlară în Spania în contextul pandemiei și cum facilitează Genially o tranziție mai ușoară de la clasă la distanță și invers.

Nieves Maria Pelejero Ibáñez este profesor de limba engleză şi arte plastice la şcoalaBeato Jacinto Castañeda de Xàtiva din Valencia (Spania), ambasador Genially, formator de profesori, creator de proiecte eTwinning, lider al comunităţii Wakelet și autor al unui blog de educație.

→ Pătrundem în lumea învățării prin joc ce oferă un spațiu pluridimensional a cărui filosofie cuprinde multiple ipostaze care polarizează între diferite stări, fie ele metaforice, sistematice, epistemice sau imprevizibile. Neuroștiințele demonstrează că jocul este cel care construiește un creier complex, calificat, receptiv, adaptabil social și flexibil, formând o atitudine mentală de curiozitate și de contemplare.

Horaţiu Catalano, autorul mai multor cărţi valoroase precum Didactica jocurilor (2019) sau Pedagogia jocului şi a activităţilor ludice (2018), este conferențiar universitar doctor la Departamentul de Ştiinţe ale Educaţiei, Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei, din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai, Cluj-Napoca. Este licențiat în pedagogie, doctor în Științele educației, coordonator de doctorat în domeniul Științe ale educației și coordonatorul programelor de formare continuă pentru cadrele didactice în cadrul Departamentului de Științe ale Educației, având o experienţă didactică de excepţie atât în învăţământul preuniversitar, cât şi universitar, precum și o experienţă managerială semnificativă prin prisma funcţiilor deţinute de inspector şcolar general sau director de extensie universitară.

→ Prezentăm exemple practice de la clasă, care au reușit să sporească motivația și învățarea elevilor. Genially este un instrument cu ajutorul căruia putem crea aproape tot ce ne trece prin cap, dar cât de departe putem merge cu el și cum să-l folosim în clasă pentru a-i face pe elevii noștri să se simtă atraşi într-o aventură captivantă?

Miguel Ángel Azorín López, profesor în Educație Fizică la Colegiul „Padre Dehon” din Alicante (Spania), este trainer certificat Google Educator, ambasador Genially, BookCreator, Flipgrid, Coach of Edpuzzle. Este considerat unul dintre profesorii de referință în Spania privind aplicarea gamification în educație, precum și creatorul aplicației educaționale “Flipped Primary” folosită de mii de profesori din întreaga lume.

→ Descoperim activități și metode de predare prin joc pentru elevii cu nevoi specialedezvoltate și testate în cadrul proiectului național „SPEcjalna Digital Education” din Polonia. Pornind de la cele mai întâlnite disfuncţionalităţi ale elevilor cu CES aflăm cum aplicaţia Genially poate să îmbunătăţească nivelul de înţelegere al acestora în cadrul orelor online, offline sau remediale. De asemenea, platforma ajută şi la învăţarea multi-senzorială.

Zyta Czechowska este director și profesor al centrului de formare în educație specială a cadrelor didactice “Specjalni” și terapeut de 25 de ani. Este co-autorul cărții “Cum să nu pierzi un copil online” și a fost desemnată Profesorul Anului din Polonia în 2019. Deține titlul Microsoft Innovative Educator Expert, oferit celor mai inovatori profesori la nivel global.În 2017, Zyta a primit Premiul Ministerului Educației Naționale din Polonia pentru realizări remarcabile în educație.

→ Învățăm să creăm propriul joc în Genially pornind de la un șablon identificat. În cele 20 de minute de training exersăm pas cu pas identificarea șablonului potrivit, reutilizarea și modificarea acestuia pentru a-l adapta la lecția noastră, folosirea elementelor interactive pentru a crea dinamism în cadrul orelor. De asemenea, oferim exemple de șabloane pentru mai multe discipline și cicluri pentru a te putea inspira și pentru a le refolosi în crearea propriilor materiale, precum și câteva materiale create de formator pentru aria Consiliere și Orientare.

Anca Berbunschi este profesor consilier școlar (CJRAE Bacău) care activează în prezent în două şcoli gimnaziale din mediul rural. Anca este ambasador Genially, fiind licenţiată în psihologie la Universitatea Petre Andrei şi în educaţie la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, având totodată şi un master în psihologie. Prin intermediul profesiei, Anca reuşeşte să ajungă la sufletul elevului pentru a-l ghida către autocunoaștere, dezvoltare și pentru a-i oferi repere în dobândirea de competențe sociale, emoționale și cognitive.

→ Prezentăm un model complet de joccare care rolul de a dezvolta inteligențele multiple ale copiilor împreună cu creatorul jocului. Discutăm despre cum educatorii și învățătorii se adaptează la schimbările frecvente online - offline în lucrul cu cei mici.  

Mălina Cioloca este profesor la Liceul Teoretic Marin Preda din Odorheiu Secuiesc și Coordonator de proiecte și programe. Mălina este în prezent doctorandă la Școala Doctorală „Educație, Reflecție, Dezvoltare”, din Cluj-Napoca. De asemenea, aceasta este moderator TV la televiziunea Ardeal TV. Misiunea ei este împărtășirea resurselor informaționale și energetice cu o colectivitate activă și implicată pentru un viitor împlinit.

→ Aflăm care sunt beneficiile integrării gamification la clasă în cadrul unor jocuri dinamice, ușor de aplicat la clasă și la distanță indiferent de ciclu. Aceste activități sunt fizice și le putem implementa la orele noastre fără tehnologie. Învățăm cum să ne relaxăm și să ne bucurăm printr-un moment magic special proiectat pentru participanții conferinței.

Irina Ștefănescu este trainer și consultant, membru fondator al Asociației ARC Pro pentru Coaching Profesionist din România și colaborează cu Coachingdipity (școală de coaching) ca trainer în coaching de echipă cu sociodramă și metode de acțiune. A creat un curriculum de antrenament în sociodramă și metode de acțiune pentru business, coaching și educație, ce stă la baza cursului de certificare oferit de institutul ODef din Geneva, cu care colaborează din 2012. Din 2008 lucrează cu cadre didactice din România pentru a aduce metodele de acțiune în sala de clasă, stimulând învățarea.

→ Moment de magie în educație pus în scenă de Ioana Dâșcă, Manager Marketing la IRIS Robotics. Îl cunoaștem pe Pepper, primul robot social care comunică în limba română. Acesta poate fi un asistent al cadrelor didactice indiferent de materia pe care o predau și este un ghid de învățare de excepție pentru elevi.

IRIS Robotics este o companie românească din Iași, care și-a început activitatea cu o serie de cursuri de robotică pentru copii, iar în prezent își propune să ne ajute să obținem ceea ce alții nici nu știu că e posibil. Compania dă viață roboților sociali și oferă soluții tehnice, de la soluții software la roboți umanoizi și imprimante 3D. 

→ Dialogăm cu un profesor despre cum reușește să convingă copiii să vină la grădinița din satul natal, cum lucrează la o grupă cu peste 90% copii rromi proveniți din familii nevoiașe și cum face rost de materialele didactice și alte resurse necesare prin intermediul sponsorizărilor și cu ajutorul comunității locale.

Mariana Mera este profesoară pentru învăţământul preşcolar la Gradinița Gura-Roșiei, din Roșia Montană, jud. Alba, de peste 20 de ani. Mariana este primul Educator laureat Merito, în 2018. Din 2006 este voluntar în Asociația OvidiuRo dedicată copiilor defavorizați, organizând Ateliere de Vară Șotron și participând și la alte proiecte ale asociației dedicate copiilor, educației timpurii în special.

→ Descoperim tehnici de relaxare prin respirație pentru a fi un profesor relaxat și fericit. Luăm o pauză de la lecții și dedicăm câteva minute cultivării stării de bine fiind ghidați într-un exercițiu plăcut și ușor de aplicat la clasă, atât fizic cât și online.

Andreea Tănăsoaica este instructor de yoga și meditație, avand formarea de Hatha Yoga în Asia, Thailanda. În ultimii patru ani a ghidat sute de oameni în procese de meditație, respirație, yoga și feminitate, atât în România, cât și în Asia. Andreea face parte din echipa EduMagic, în calitate de trainer și manager de marketing.

→ Evaluarea prin joc "Vrei aplauze și un zece?" se pliază atât învățământului online cât și celui fizic. Antrenant și atractiv, învățăm cum putem să-l creăm și să-l folosim, indiferent de disciplina predată sau de categoria de vârstă a celor evaluați.

Pavăl Florentina este profesor de matematică la ciclul de învăţământ liceal la Colegiul Național "Nicu Gane" din Fălticeni, județul Suceava și creator de conținut pe mai multe rețele de socializare. Pe TikTok , "Profa de Mate Cool" cum este cunoscută de cei 175000 de urmăritori ai săi, a reușit să capteze atenția acestora cu clipuri în care prezintă concepte de matematică pe înțelesul tuturor. Împreună cu echipa Tikaboo România a creat TikaMath, un boardgame cu ajutorul căruia copiii cu vârsta cuprinsă între 9 și 12 ani pot învăța sau recapitula concepte de bază din matematică.

Plata se realizează la înscriere doar cu cardul. Primești acces instant la înregistrarea conferinței care a avut loc la 16 dec 2021, precum și automat prin email factura.

Organizatori

EduMagic Solutions construiește și livrează experiențe de învățare pentru a ajuta atât profesorii, cât și elevii din România să se reîndrăgostească de învățare și de a readuce magia în educație. EduMagic a creat primul webinar din România pentru profesori de “Creează lecții interactive digitale” în iunie 2019, iar în mai 2020 a fost co-organizator al celui mai mare eveniment live pentru profesori (15000) alături de Editura Didactică și Pedagogică. 

Genially este o platformă online de creare conținut digital, animat și interactiv. Cu o comunitate de peste 15 milioane de utilizatori, Genially este o companie globală. Birourile firmei se află în Spania (Córdoba), dar Genially este prezent în peste 190 de țări.

Învăț și Zâmbesc este o întreprindere socială cu misiunea de a sprijini profesorii în integrarea instrumentelor digitale la clasă.

EduMagic Solutions construiește și livrează experiențe de învățare pentru a ajuta atât profesorii, cât și elevii din România să se reîndrăgostească de învățare și de a readuce magia în educație. EduMagic a creat primul webinar din România pentru profesori de “Creează lecții interactive digitale” în iunie 2019, iar în mai 2020 a fost co-organizator al celui mai mare eveniment live pentru profesori (15000) alături de Editura Didactică și Pedagogică. 

Genially este o platformă online de creare conținut digital, animat și interactiv. Cu o comunitate de peste 15 milioane de utilizatori, Genially este o companie globală. Birourile firmei se află în Spania (Córdoba), dar Genially este prezent în peste 190 de țări.

Învăț și Zâmbesc este o întreprindere socială cu misiunea de a sprijini profesorii în integrarea instrumentelor digitale la clasă.

Moderatori

Sorina Conea este designer de experiențe educaționale și co-fondator EduMagic, administrator Învăț și Zâmbesc și trainer certificat Mozaik Education. În trecut: absolventă Founder Institute, manager de produs Asociația Pro-INFO, coordonator PR Innovations for Tomorrow și Future Makers,  co-fondator UX-City, mentor la Universitatea Alternativă, având licență și master în Relații Internaționale Economice, ASE.

Cristian Dițoiu este profesor la Universitatea București, designer de produse educaționale,  co-fondator și administrator la EduMagic, co-fondator Învăț și Zâmbesc. În trecut: director marketing Olimp NET, membru fondator Organizația de Marketing în Turism din România, expert POSDRU, master și doctorat în Marketing, ASE, licență în Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Politehnică București.

Echipa de organizare

Sorina și Cristi construiesc experiențe de învățare pentru profesorii din toată țara.

Ana Vlăgea oferă sprijin pentru orice nedumerire legată de conferință, atât prin telefon la 0760.676.802 (L - V, 9.00 - 17.00), cât și prin email la [email protected]

Andreea Tănăsoaica are grijă ca profesorii conferinței să fie relaxați, să ia pauze și să se bucure de eveniment în tihnă. De asemenea, este omul de bază în comunicarea evenimentului.

Irina Ștefănescu ne ajută să creionăm un eveniment cu atenția îndreptată spre participanți, spre nevoile lor de înțelegere, cunoaștere, dar și cu grijă la emoții.

Florina Jelescu ne conectează cu profesorii din străinătate și are grijă ca momentele internaționale să fie valoroase pentru participanți, precum și pentru ambasadorii invitați.

Învață cu drag, mai rapid și mai simplu.

Te invităm să afli de la colegii tăi cum a fost experiența ultimei conferințe internaționale din mai 2021.

Nu te-ai hotărât încă? Abonează-te gratuit la newsletterul EduMagic și primești noutăți atât despre conferință, cât și despre alte cursuri reduse și evenimente gratuite. Abonează-te aici: https://www.edumagic.eu/abonare

Continut Curs 23 Prelegeri + 0 Assignment Duration
1. Conferinta live 03:15:51 18 Prelegeri
Concert live de inceput si ghicitori 09:54
Echipa EduMagic si Irina Stefanescu - moment joc 07:10
Sa ne cunoastem cu menti si Moment administrativ 11:16
Horatiu Catalano 15:48
Florina Jelescu 05:56
Miguel Angel 10:01
Nieves Maria 10:39
Training Anca Berbunschi 20:16
Irina Stefanescu - moment joc 06:50
Recalibrare la jumatatea conferintei 02:54
Andreea Tanasoaica - moment relaxare 08:24
Malina Cioloca - demo joc fizic ciclu primar 14:01
Florentina Paval - demo joc online matematica gimnaziu si liceu 12:13
Zyta Czechowska - lucrul cu copiii cu CES 21:18
Mariana Mera - profesor in medii defavorizate 10:18
Robotelul Pepper si Ioana Dasca - IRIS Robotics 10:59
Ce urmeaza dupa conferinta_ Primire certificate, video eLearning, eBook 04:04
Moment final cu Irina Stefanescu si echipa EduMagic 13:50
2. Tutoriale administrative 05:21 3 Prelegeri
Cum ti s-a parut conferinta? 01:23
Nu uita sa ne adresezi intrebari 02:01
Cum descarci certificatul? 01:57
3. Materiale eLearning 01:46:01 2 Prelegeri
Bonus Training Genially 25:52
Bonus Horatiu Catalano 20:09
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsConferința internațională „Învățarea prin joc” - Soluții inovatoare în educație, ediția a V-a, 16 decembrie 2021
Rating-ul dumneavoastra
04 ore de continut video
Acces online nelimitat
Disponibil pe laptop sau mobil
Certificat de participare
Produse asemanatoare