Conferinta internationala „Solutii inovatoare in predarea online folosind mozaWeb si mozaBook”

Conferinta internationala „Solutii inovatoare in predarea online folosind mozaWeb si mozaBook”

Acasa / Noutati / Articol / Conferinta internationala „Solutii inovatoare in predarea online folosind mozaWeb si mozaBook”

Conferinta internationala „Solutii inovatoare in predarea online folosind mozaWeb si mozaBook”

Noutati Articol

Sunt profesori ale caror lectii ni le amintim dupa multi ani. Poate o lectie de fizica in care profesorul lasa programa la o parte si povesteste din suflet despre curajul cu care Einstein a propus teoria relativitatii si cum a fost ea primita in acele timpuri. Sau o ora in laboratorul de informatica in care exploram sistemul solar si gravitatia pamantului si putem vedea planetele, nu doar in imaginatie. O profesoara de romana care povesteste despre prietenia dintre Camil Petrescu, Mihail Sebastian si Cella Serghi si ne starneste curiozitatea intr-atat incat le devoram cartile, fara sa fie obligatorii.

Sunt profesori cu har, care stiu de ce au ales calea aceasta si predau din pasiune. Pentru ca educatia nu a fost niciodata despre a memora concepte, despre note sau despre a bifa programa. Profesorii sunt modele, mentori. Predarea e o transmisiune, iar transferul real e facilitat de emotie, care va trezi in copil curiozitatea sa caute, sa afle, sa inteleaga, sa vrea sa invete nu pentru ca trebuie, ci pentru ca isi doreste.

In fiecare scoala exista acei profesori care pun suflet, care cauta modalitati noi de predare, resurse si instrumente noi, care inspira si motiveaza prin simpla lor prezenta.

Acestor profesori ne adresam. In aceasta perioada confuza, plina de schimbari si tensiuni, poate cel mai important e sa ne amintim de ce ne-am ales profesia, sa ne reconectam la ceea ce ne motiveaza sa fim dascali.

Si atunci putem sa privim tehnologia cu curiozitate ca pe o oportunitate sa experimentam actul de predare intr-un alt mod.

Cum putem oare pastra magia in educatie, chiar si de la distanta? Cum putem continua sa inspiram elevii? Cum se poate transforma predarea ca nu numai sa pastreze standardul de educatie cu care suntem obisnuiti, ci sa progreseze? Care ar fi resursele, instrumentele care ne-ar putea sustine?

La aceste intrebari si multe altele vrem sa va propunem idei, solutii, perspective noi in cadrul conferintei internationale „Solutii inovatoare in predarea online folosing mozaWeb si mozaBook”. Ne inspiram din mediul international, de la colegii nostri din Mozaik Education si ne inspiram unii de la altii.

Pentru cadrele diactice care predau din pasiune, cu har si vocatie, care vor sa creeze magie in educatie si inteleg ca scoala tot scoala este, chiar si online.

Beneficiezi de taxa de participare redusa in valoare de 120 lei daca te inscrii pana la 16 decembrie 2020.

De ce sa te inscrii acum la conferinta?

Primesti un certificat de participare international de la Mozaik Education (Ungaria).
Primesti un certificat de participare EduMagic pe care il poti genera instant dupa conferinta live.
Te intalnesti live cu formatorii Mozaik Education si EduMagic Solutions.
Datorita componentei eLearning inveti cand ai timp si in ritmul tau.
Accesezi videoclipuri prin care iti explicam totul pas cu pas si pe limba ta.
Revii oricand la materialele conferintei pentru a exersa.
Poti adresa oricand intrebari in sectiunea de Intrebari si Raspunsuri.

Agenda conferintei

19:00 - 19:20 – Prezentare solutie integrata pentru lucrul la clasa, hibrid si la distanta, cuprinzand dispozitive, aplicatii si cursuri - fondatori EduMagic Solutions, Sorina Conea si Cristian Ditoiu Cum arata o solutie completa de integrare a tehnologiei la clasa, pentru ca tu sa te simti pregatit indiferent de scenariul de predare?
19:20 - 19:50 – Bune practici in educatia digitala din tarile invecinate. Studiu de caz: mozaBook - Director Mozaik Education, Ildiko Torok si trainer din partea Mozaik Education, Andreea Stefan Ce principii si metode de succes din strainatate poti re-aplica in predarea digitala? Cum creezi caiete digitale interactive imbogatite cu animatii 3D, videouri educationale, imagini si exercitii din biblioteca digitala mozaBook sau din calculatorul tau?
19:50 - 20:00 – "Cum poti preda folosind doar telefonul mobil? Cum poti capta si mentine atentia elevilor?" in scenarii de lucru la distanta si hibrid Cum poti preda online in cel mai simplu scenariu de lucru cu minim de resurse si efort, folosind doar telefonul mobil? Cum creezi lectii interactive spectaculoase, folosind animatii 3D, mulaje digitale, instrumente de invatare prin joc si realitate virtuala, explorand platforma educationala mozaWeb si alte resurse digitale gratuite?
20:00 - 20:10 – Dispozitive cu care poti crea magie in educatie Care sunt dispozitivele cu care poti sustine lectiile si cum le poti folosi pentru a crea lectii spectaculoase, fie ca vorbim de tablete grafice sau ochelari de realitate virtuala, dar si de dispozitive mai simple, precum webcam sau casti cu microfon?
20:10 - 20:20 - Exercitii de echilibru emotional pentru tine si elevii tai - psiholog Asociatia Education for Change, Laura Molnar Ce fel de exercitii poti face pentru a te relaxa si pentru a putea fi creativ si calm in activitatea didactica? Ce fel de activitati de relaxare poti face cu elevii?
20:20 - 20:30 - Sesiune de intrebari si raspunsuri

Organizatori: EduMagic Solutions Romania, cu participarea extraordinara a Mozaik Education Ungaria

Formatori: Ildiko Torok (Director Mozaik Education), Andreea Stefan (Trainer Mozaik Education), dr. Cristian Ditoiu (Cadru didactic Universitatea Bucuresti, Co-fondator EduMagic Solutions), Sorina Conea (Trainer certificat Mozaik Education, Director General EduMagic Solutions), Laura Molnar (Psiholog si coordonator de programe educationale, Co-fondator Asociatia Education for Change)

Invata cu drag, mai rapid si mai simplu.

Te invitam sa afli de la colegii tai cum a fost experienta parcurgerii cursurilor EduMagic.

Ultimele articole