Eveniment gratuit: Devino SUPER-PROF

Dacă ești profesor și îți dorești să-ți motivezi elevii să fie activi în timpul orelor, înscrie-te gratuit la acest webinar cu certificat de participare! Vino și află cum poți folosi tabla digitală interactivă VBoard pentru a captiva atenția elevilor, pentru a-i încuraja să răspundă la întrebări și pentru a-i evalua în timpul orelor. În plus, îți oferim bune pratici pentru sănătatea mintală, astfel încât să poți face față provocărilor educației într-un mod mai relaxat și mai echilibrat. Înscrie-te acum prin accesarea butonului Vezi cursul și crearea unui cont. Dacă ai deja cont pe edumagic.eu vei primi linkul de conectare prin email înainte de eveniment. Evenimentul are loc online la 4 aprilie 2023, interval 19:00 - 20:30.

Nu te descurci? Apeleaz-o pe Ana la 0760.676.802 (L-V, 9-17).

0,00 lei

Eveniment gratuit: Devino SUPER-PROF

0 lei

Vezi cursul aici Vezi cursul

Nu te-ai hotărât încă? Adaugă-l acum în lista de favorite și îți vom aminti de produsul dorit.

Ce vei învăţa alături de noi și cine sunt formatorii?

Prof. Marius Lobază și Marius Mazilu ne prezintă din experiența la clasă metode inovatoare de a preda cu ajutorul VBoard folosind tabla interactivă sau videoproiectorul și ne arată cum putem folosi această tehnologie ușor și eficient. Dl. Lobază este profesor de matematică la Colegiul Naţional Bănățean din Timișoara și formator CCD Timiş. Acesta aplică metoda flipped classroom (clasa răsturnată) pentru a-i sprijini pe elevi să gândească singuri înainte, dar și pentru a folosi timpul cu ei pentru a le explica conceptele dificile și pentru a-i inspira să învețe. În aproape trei decenii de carieră, dl. Lobază a avut contribuții în peste 60 de publicații, printre care cărți de exerciții, materiale didactice şi auxiliare curriculare. Marius Mazilu este creatorul platformei VBoard. 

Psih. Carmen Neagu ne ajută să înțelegem cum arată burnout-ul și care sunt câteva soluții de a conștientiza și ieși din această stare. Carmen Neagu este psiholog atestat de Colegiul Psihologilor din România cu formarea de bază în psihologia integrativă și are un ​​Master în Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică. Aceasta a  scris cartea „Tezaur de greșeli. Ghid de supraviețuire pentru profesori”, care cuprinde  o serie de tehnici și intervenții validate științific pentru sănătatea psiho-emoțională a dascălilor, precum și jurnalul de practică „Îmblânzirea anxietăţii. Ghid terapeutic pentru profesori”, care compilează o serie de exerciții, tehnici și practici de introspecție.

Înscrie-te acum prin accesarea butonului Vezi cursul și crearea unui cont. De ce recomandăm VBoard?

  • Predai utilizând tabla interactivă ușor, fără a instala vreo aplicaţie, utilizând instrumentele de scris, desenat și conversie automată pentru formulele matematice.
  • Monitorizezi activitatea elevilor în timp real, întrucât aceștia au propriile caiete de lucru virtuale la care ai acces tot timpul orei.
  • Dai teste și verifici cu ușurință cum performează elevii în timpul testului.
  • Corectezi în timp real activitatea fiecărui elev.
  • Oferi feedback şi "scoţi elevii la tablă" prin afișarea caietului de lucru.
  • Creezi o bibliotecă cu fișele de lucru ce pot fi accesate la nevoie.

Înveţi când ai timp şi în ritmul tău.

Accesezi videoclipuri prin care îţi explicăm totul pas cu pas şi pe limba ta.
Revii oricând la curs pentru a exersa.
Primeşti şabloane sau modele concrete de lucru cu elevii atât la clasă, cât şi la distanţă.
Poţi adresa oricând întrebări în secţiunea de Întrebări şi Răspunsuri.
Înţelegi cum să integrezi instrumentele digitale în actul de predare.
Iar la final primeşti un certificat de parcurgere a cursului.

Învaţă cu drag, mai rapid şi mai simplu.

Te invităm să afli de la colegii tăi cum a fost experienţa parcurgerii unui curs EduMagic.
Continut Curs 0 Prelegeri + 0 Assignment Duration
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEveniment gratuit: Devino SUPER-PROF
Rating-ul dumneavoastra
0 ore de continut video
Acces online nelimitat
Disponibil pe laptop sau mobil
Certificat de participare