Eveniment gratuit „Fii prof de 10: Creează și susține un mediu interactiv la clasă"

Rating:
97% of 100

Inspirația de care ai nevoie să creezi lecții la care elevii tăi participă cu entuziasm este aici! Pe data de 9 mai, te invităm la evenimentul gratuit „Fii prof de nota 10! Creează un mediu interactiv la clasă”. Explorăm lecții interactive pas cu pas, create în 3 platforme educaționale fascinante și disecăm secretele unei atmosfere co-creative în care elevii sunt implicați, fără să fie haos.

Nu te descurci? Apeleaz-o pe Ana la 0760.676.802 (L-V, 9-17).

0,00 lei

Eveniment gratuit „Fii prof de 10: Creează și susține un mediu interactiv la clasă"

0 lei

Vezi cursul aici Vezi cursul

Nu te-ai hotărât încă? Adaugă-l acum în lista de favorite și îți vom aminti de produsul dorit.

Continut Curs 5 Prelegeri + 0 Assignment Duration
1. Introducere 01:00 1 Prelegeri
Introducere 01:00
2. Înregistrarea evenimentului 02:18:01 1 Prelegeri
Înregistrarea evenimentului 02:18:01
3. Tutoriale administrative 05:21 3 Prelegeri
Cum ţi s-a părut cursul? 01:23
Nu uita să ne adresezi întrebări! 02:01
Cum descarci certificatul? 01:57

Ce înveți alături de noi?

Află cum poți transforma lecțiile într-o aventură captivantă pe EduBoom.

Află cum creezi și gestionezi un mediu interactiv.

Explorează potențialul platformei Mozaik Education pentru a crea lecții învăluite în magie.

Descoperă perspectiva studenților, ce anume îi atrage cel mai mult într-o lecție interactivă.

Descoperă cum platforma Genially poate transforma orice lecție într-o experiență interactivă.

Formatori

Anca Tudose, expert în crearea lecțiilor interactive pe Eduboom, îți va împărtăși din experiența sa de peste două decenii în educație. Anca este profesor de matematică la Colegiul Național Militar „Ștefan cel Mare” şi are o experienţă de peste 24 ani în învăţământ.

Elena Diaconescu, pasionată de inovație educațională, te va introduce în lumea fascinantă a Mozaik Education. Profesor înv. primar la Școala Gimnazială „Ioan Bădescu” din Popești-Leordeni, Ilfov. Elena este formator certificat, trainer certificat Mozaik Education, mentor de practică pedagogică, fiind interesată de robotică și programare Nextlab și Codeweek, precum și de crearea de conținut digital pe platformele Canva, Bookcreator, Nearpod.

Daniela Doru, cu o experiență diversă în educație și coaching, te va învăța cum să gestionezi un mediu interactiv fără a lăsa loc haosului. Daniela este Profesor înv. gimnazial și liceal la Babel Școală și Liceu din Timișoara, mindfulness coach certificat pentru adolescenți, facilitator Comunicare Nonviolentă, facilitator World Peace Game, profesor SuperTeach. Daniela este creatorul podcastului educațional „Învăț și Zâmbesc”.

Simona Ghenea, un nume de referință în învățământul primar, îți va arăta cum să integrezi tehnologia în sala de clasă într-un mod creativ și eficient. Simona este profesor pentru învățământ primar la Colegiul Național "Elena Cuza" din Craiova, profesor metodist, formator certificat, formator CCD Dolj în multiple ocazii, membru al Corpului Național al experților în management educațional, mentor de practică pedagogică. Pasionată de platformele digitale, Simona este ambasador Genially, eTwinning, Scientix, Quiver, Wakelet si Bookcreator.

Organizatori

EduMagic Solutions construiește și livrează experiențe de învățare pentru a ajuta atât profesorii, cât și elevii din România să se reîndrăgostească de învățare și de a readuce magia în educație. EduMagic a creat primul webinar din România pentru profesori de “Creează lecții interactive digitale” în iunie 2019, iar în mai 2020 a fost co-organizator al celui mai mare eveniment live pentru profesori (15000) alături de Editura Didactică și Pedagogică. 

Întreprinderea socială Învăț și Zâmbesc a fost înființată în urma unei finanțări europene în cadrul proiectului „Solidari într-o nouă economie socială, justă și performantă”. Organizația  a pornit de la dorința de a oferi profesorilor din România pregătirea necesară pentru a se adapta contextului actual și a preda captivant pentru elevii nativi digital.

Învață cu drag, mai rapid și mai simplu.

Te invităm să afli de la colegii tăi cum a fost experiența parcurgerii unui curs sau conferințe EduMagic.

Nu te-ai hotărât încă? Abonează-te gratuit la newsletterul EduMagic și primești noutăți atât despre conferință, cât și despre alte cursuri reduse și evenimente gratuite. Abonează-te aici: https://www.edumagic.eu/abonare

Continut Curs 5 Prelegeri + 0 Assignment Duration
1. Introducere 01:00 1 Prelegeri
Introducere 01:00
2. Înregistrarea evenimentului 02:18:01 1 Prelegeri
Înregistrarea evenimentului 02:18:01
3. Tutoriale administrative 05:21 3 Prelegeri
Cum ţi s-a părut cursul? 01:23
Nu uita să ne adresezi întrebări! 02:01
Cum descarci certificatul? 01:57
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsEveniment gratuit „Fii prof de 10: Creează și susține un mediu interactiv la clasă"
Rating-ul dumneavoastra
02 ore de continut video
Acces online nelimitat
Disponibil pe laptop sau mobil
Certificat de participare