Curs în format eLearning: Creează și planifică lecții interactive digitale
Transforma-ti urmatoarele lectii in ore captivante pentru elevi folosind materiale si instrumente interactiv-digitale. Scopul cursului este de a-ti imbunatati competentele digitale si calitatea interactiunii cu elevii, introducand tehnologia in actul de predare, evaluare si pregatire a lectiilor. Platformele selectate sunt usor de utilizat si au aplicabilitate imediata.
Cursul in format eLearning este disponibil online si ai acces la el imediat dupa achitarea taxei de inscriere. Acesta poate fi parcurs oricand, in ritmul tau. Exersezi folosind videoclipurile care sunt explicate pas cu pas, pe limba ta. La final iti generezi certificatul de participare.
Obiective curs
Continut curs eLearning
Tema 1: Introducerea tehnologiei la clasa
De ce avem nevoie sa introducem tehnologia la clasa, care este situatia actuala in Romania si cum ii putem pregati pe elevi pentru viitorul de pe piata muncii sunt doar cateva intrebari la care vom raspunde si de la care vom porni in desfasurarea cursului.
Tema 2: Instrumente digitale pentru planificarea orelor
Ce instrumente digitale putem folosi pentru a ne planifica orele, pentru a stoca informatiile si pentru a transmite materialele catre elevi?
Tema 3: Pregatirea lectiilor
Cum ne pregatim lectiile pentru a ne asigura ca respectam atat curriculumul, cat si acurateteta informatiilor predate?
Cum cautam materiale online indiferent de limba in care sunt realizate si cum le traducem?
Tema 4: Resurse spectaculoase pentru predare
Cum ne pregatim lectiile pentru a le capta si mentine atentia elevilor vorbind un limbaj comun, acela al digitalului?
Cum identificam resurse educationale digitale folosind aplicatii, motoare de cautare si alte instrumente online?
Cum cautam resurse educationale online indiferent de limba in care sunt realizate si cum le traducem automat pentru a le folosi la ora cu elevi vorbitori doar de limba romana sau alte limbi?
Tema 5: Evaluarea intr-o clasa digitala interactiva
Cum putem face invatarea atractiva?
Cum putem evalua rapid elevii pentru a identifica:
- ce cunostinte au deja despre un anumit concept;
- ce au retinut in urma lectiei predare;
- care sunt ideile lor in cadrul unui brainstorming.
Beneficii participare
Formatori
Sorina Conea
Sorina Conea este trainer certificat Mozaik Education si co-fondator EduMagic Solutions, a fost manager de produs la Asociatia Pro-INFO, designer de experiente si co-fondator UXCity, absolventa a facultatii si a programului de masterat Relatii Economice Internationale (ASE), coordonator PR si initiator conferinta despre trend-uri de viitor Innovations for Tomorrow, coordonator PR in cadrul programului national de antreprenoriat pentru tineri si competitia de idei antreprenoriale de viitor Future Makers, mentor in autonomie in invatare la Universitatea Alternativa cu experienta de 6 ani in implemetarea de proiecte atat in mediul ONG, cat si privat.
Cristian Ditoiu
dr. Cristian Ditoiu este cadru didactic universitar la Facultatea de Administratie si Afaceri (Universitatea Bucuresti) si co-fondator EduMagic Solutions, doctor in marketing (Scoala Doctorala de Marketing – ASE Bucuresti), absolvent al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei (Universitatea Politehnica Bucuresti), director de marketing la Asociatia Pro-INFO si membru fondator, secretar general al Organizatiei de Marketing in Turism din Romania si membru fondator, avand o experienta vasta (peste 10 ani) in implementarea proiectelor scolare si academice, proiectelor in mediul ong, proiectelor private si proiectelor cu finantare europeana.
Organizator
EduMagic Solutions este un startup de solutii inovatoare in educatie finantat prin fonduri europene (Romania StartUp Plus), fiind infiintat in iunie 2019 de catre asociatii Sorina Conea si Cristian Ditoiu, echipa care a creat produse internationale precum cursuri si conferinte, a implementat solutii digitale in scolile din Romania, iar in prezent lucreaza la dezvoltarea de noi produse inovatoare in educatie impreuna cu Olimp NET, avand misiunea de a creste calitatea sistemului de invatamant din Romania prin introducerea tehnologiei si a componentei digitale la clasa.