Webinar: Lucrul cu copiii cu CES

Construim acest webinar de la o serie de întrebări colectate în cadrul primei sesiuni CES: Cum gestionez o clasă în care există și copii cu cerințe educaționale speciale? Ne așteaptă o a doua sesiune axată pe întrebările primite din public și rezolvarea de situații specifice cu care vă confruntați împreună cu Irina Ștefănescu, coach sociodramatist, specializat în metode de acțiune în sala de clasă care stimulează învățarea. Webinarul are loc online, la 26 aprilie 2023, ora 19:00 cu durata de 90 minute.

Nu te descurci? Apeleaz-o pe Ana la 0760.676.802 (L-V, 9-17).

Pret special 49,00 lei Pret standard 69,00 lei

Webinar: Lucrul cu copiii cu CES

49 lei

Nu te-ai hotărât încă? Adaugă-l acum în lista de favorite și îți vom aminti de produsul dorit.

Ce vei învăţa alături de noi?

Urmează să anunțăm temele principale în urma webinarului din 31 ianuarie, unde vom stabili împreună cu publicul cele mai presante întrebări.

Probleme și idei abordate

Fie că e vorba despre anumite forme ADHD, autism, tulburări de scriere/ citire sau alte condiții catalogate ca cerințe educaționale speciale, profesorii nu au fost pregătiți să gestioneze clase de 30 de copii printre care există şi copii cu o nevoie mai mare de atenție și grijă din partea lor.

În cadrul webinarului ne uităm împreună la ecosistemul copilului cu CES și cum arată lumea lui. Încercăm să-l înțelegem mai bine și să învățăm niște exerciții de dinamică de grup pe care ei le pot face împreună cu colegii lor. Există câteva instrumente pe care profesorii le pot aplica, precum și metode prin care își pot gestiona și propriile emoții, nu doar ale copiilor. De ce? Pentru că bullying nu există doar asupra copilului și a părinților, dar și asupra profesorilor. Pe lângă acestea ce facem cu ceilalți copii care și ei au nevoie de atenția profesorului? Cum discutăm cu părinții lor? Cum ne facem datoria de pedagog pentru toată clasa?

Înveţi când ai timp şi în ritmul tău.

Accesezi videoclipuri prin care îţi explicăm totul pas cu pas şi pe limba ta.
Revii oricând la curs pentru a exersa.
Primeşti şabloane sau modele concrete de lucru cu elevii atât la clasă, cât şi la distanţă.
Poţi adresa oricând întrebări în secţiunea de Întrebări şi Răspunsuri.
Înţelegi cum să integrezi instrumentele digitale în actul de predare.
Iar la final primeşti un certificat de parcurgere a cursului.

Formator: Irina Ștefănescu

Irina Ștefănescu este coach sociodramatist și Irina a fost unul dintre designerii educaționali ai programului, formator de formatori și mentor al acestora, programul fiind acreditat de către Ministerul Educației și având 110 formatori în toată țara. De la lansare au fost instruite 3400 de cadre didactice în 6 module cu scopul de a gestiona în mod empatic și eficient relațiile cu părinții și cu elevii. Modulul numărul 3 a tratat principalele tulburări de învățare/ comportament, provocări și abordări ale relațiilor cu părinții în situațiile copiilor cu CES, iar în cadrul webinarului acestuia vom afla și soluții identificate în urma discuțiilor cu profesorii participanți și ai formatorilor. În plus Irina este trainer și consultant, membru fondator al Asociației ARC Pro pentru Coaching Profesionist din România și colaborează cu Coachingdipity (școală de coaching) ca trainer în coaching de echipă cu sociodramă și metode de acțiune. A creat un curriculum de antrenament în sociodramă și metode de acțiune pentru business, coaching și educație, ce stă la baza cursului de certificare oferit de institutul ODef din Geneva cu care colaborează din 2012. Începând cu anul 2008, Irina lucrează cu cadrele didactice din România pentru a aduce metodele de acțiune în sala de clasă, stimulând învățarea.

Învaţă cu drag, mai rapid şi mai simplu.

Te invităm să afli de la colegii tăi cum a fost experienţa parcurgerii unui curs EduMagic.
Continut Curs 0 Prelegeri + 0 Assignment Duration
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsWebinar: Lucrul cu copiii cu CES
Rating-ul dumneavoastra
0 ore de continut video
Acces online nelimitat
Disponibil pe laptop sau mobil
Certificat de participare