mozaBook Classroom - Soft educational de creare si predare lectii interactive (2 activari)

Softul educational mozaBook le ofera posibilitatea cadrelor didactice sa creeze caiete sau sa personalizeze manuale, imbogatindu-le cu animatii 3D, jocuri, instrumente si videouri educationale, imagini si exercitii din biblioteca media, din online sau din calculatorul personal si sa le prezinte interactiv atat la clasa, cat si la distanta.

mozaBook include numeroase resurse educationale, precum manuale, lectii digitale, aplicatii tematice, jocuri si animatii 3D care acopera curriculumul anumitor discipline predate la clasele 1–12 si care starnesc interesul elevilor si usureaza intelegerea si insusirea notiunilor predate.

Licenta cuprinde 2 activari, care pot fi folosite pe 2 dispozitive indiferent de numarul de profesori.

Nu te descurci? Apeleaz-o pe Ana la 0760.676.802 (L-V, 9-17).

Pret special 850,00 lei Pret standard 990,00 lei

Nu te-ai hotărât încă? Adaugă-l acum în lista de favorite și îți vom aminti de produsul dorit.

Links

mozaBook Classroom - Soft educational de creare si predare lectii interactive (2 activari)

850 lei

mozaBook - cea mai buna alegere

Esti in pas cu ultimele instrumente de pregatire a lectiilor, predare si evaluare.

Atragi atentia elevilor cu ajutorul a peste 1000 de animatii 3D, sute de videoclipuri, aplicatii tematice sau jocuri in limba romana.

Resursele educationale sunt construite plecand de la curriculum pentru urmatoarele materii:istorie, geografie, biologie, fizica, chimie, limbi straine, matematica, arte, muzica, economie.

Verifici cunostintele elevilor prin teste deja construite in cadrul platformei sau construiesti tu propriile teste.

Cum te ajuta?

Creezi si livrezi lectii interactive pentru elevii tai si poti face asta simplu si intuitiv, avand in vedere ca aceasta platforma a fost dezvoltata in colaborare cu cadre didactice, psihologi, parinti si copii.

Creezi teste interactive folosind modelele din Editorul de test si personalizandu-le sau creandu-ti propriile tale teste, pe care le poti trimite elevilor sa le rezolve online, in clasa sau acasa.

Colaborezi online cu alti colegi/ profesori pentru pregatirea prezentarilor, caietelor si fiselor de lucru, imbunatatind permanent continutul impreuna cu acestia si reducand timpul de pregatire.

Incarci orice document (carti, articole sau prezentari proprii) pe care le imbunatatesti adaugand simplu animatii 3D, imagini, videoclipuri, instrumente tematice, teste si alte elemente din biblioteca media digitala mozaBook, precum si orice resursa de pe internet.

Pregatesti lectiile pe calculator acasa si le prezinti pe o tabla interactiva, cu ajutorul unui videoproiector sau prin intermediul instrumentelor de comunicare video (Zoom, Google Meet, Microsoft Teams etc.), sporind astfel interesul elevilor tai.

Detii propriul laborator digital, prin care poti exemplifica experimente in direct cu elevii, dar pe care le poti trimite si separat elevilor pentru a exersa si explora în profunzime.

Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsmozaBook Classroom - Soft educational de creare si predare lectii interactive (2 activari)
Rating-ul dumneavoastra